Nyheter/Reportage

Hjärta för Örnsköldsvik

Pingstkyrkan i Ö-vik vill vara med och hjälpa, stötta och uppmuntra människor som försöker göra gott på olika sätt. Man kommer att göra en satsning där församlingen skänker en gåva till en förening eller organisation med säte i Örnsköldsvik som gör gott för människor och bidrar till en bättre stad och värld.

Man kommer att ha en gudstjänstserie i kyrkan, från 30 april - 28 maj, som heter ”Hjärta för Örnsköldsvik.” Där deltar gäster som Glenn Nordlund (Kommunalråd) och Annette Forsberg (Cesam).
Alla som vill kan nominera en förening eller organisation. Skriv namn på organisationen, kontaktperson och en kort motivering på 2-3 rader.
Lämna förslaget i en låda som kommer att finnas på kyrktorget eller via mejl till personalen (stefan.beimark@pingst-ovik.se)
Sista datum för nominering är 13 maj.

En jury kommer från de nominerade utse fyra finalister. Sedan blir det omröstning via nätet och folkets röster utser vilken av de fyra som vinner
10 000 SEK.
I vår gudstjänst den 28 maj kommer vinnaren från omröstningen att presenteras och vi kommer överlämna gåvan.
– Hjälp oss, var med och nominera och rösta fram en värdig vinnare så vi får uppmuntra goda krafter i vår stad, säger pastor Stefan Beimark i ett pressmeddelande.


 

Publicerat