Musik

Benedict och Schaffer på Ulvön

Påskkonsert i Ulvö kyrka på påskafton.

En bred repertoar från Schubert till Ted Gärdestad utlovas när Fredrik Benedict Nybladh och Janne Schaffer kommer till Ulvö kyrka på påskafton, 15 april. Konserten ingår i ett weekendpaket som Ulvö Hotell erbjuder med bland annat vinprovning och påskmiddag.

Gitarristen Janne Schaffer anländer till Ulvön direkt efter ett besök i London där han varit med anledning av att tre av hans tidiga album – ”Katharsis”, ”Earmeal” och ”Presens” – återigen släpps i remastrat skick.

I Ulvö kyrka spelar Schaffer med pianisten Jonas Gideon och artisten Fredrik Benedict Nybladh som flera gånger tidigare gästat Ulvön och kring jul gav två konserter på Thuleteatern tillsammans med violinisten Linda Lampenius.
– Det kommer att bli en speciell kväll, som i och för sig alla konserter är på sitt sätt. Men den här konstellationen med oss tre tillsammans är helt ny och det känns extra roligt att få göra detta långt ut i Höga Kustens skärgård, lite otippat men väldigt rätt, säger Benedict som utlovar en bred repertoar.

Publiken kan bland annat räkna med Schuberts ”Ave Maria” och Ted Gärdestads ”Himlen är oskyldigt blå” och inslag från Schaffers långa karriär.
För fullständigt program se ulvohotell.se

 

Publicerat