Modo Hockey

Särkijärvi ny Modo-tränare

Modo Hockey meddelar idag att Hans Särkijärvi blir ny huvudtränare för den kommande säsongen.
”Hans Särkijärvi är en kompetent tränare och en bra person som är känd för att vara en prestigelös ledare som alltid jobbar stenhårt och gör sitt yttersta”, kommenterar Modo Hockeys sportchef Michael Sundlöv på Modos hemsida.

Hans Särkijärvi är kontrakterad som huvudtränare i Modo Hockey och har erfarenhet från över 400 matcher som spelare i högsta ligan samt en efterföljande karriär som huvudtränare under 13 säsonger. Den senaste säsongen har Särkijärvi, 60, arbetat som domarcoach för SHL.

– Hans Särkijärvi har tidigare gjort en liknande resa som den Modo Hockey nu gör. Han vet därför att det krävs tålamod och kontinuitet i det dagliga arbetet. Det är någonting vi står för och det är något som han verkligen står för, kommenterar Modo Hockeys sportchef Michael Sundlöv och avslutar:
– Vi ska nu hitta ett spel utifrån våra förutsättningar och ett spel som leder till att vi är med och tävlar i de roliga matcherna i slutet av säsongen. Hans Särkijärvi är den rätte ledaren och tränaren för att ta oss dit.

Kontraktet mellan Hans Särkijärvi och Modo Hockey är skrivet för 1+1 år. Hans Särkijärvi är tillsammans med VD Johan Widebro på plats när MODO Channel direktsänder klockan 11:00 (frivisning).

Publicerat