Modo Hockey

"Det krävs vinst i matchen för att vi fortsatt ska kunna blicka uppåt"

Ikväll är det dags för säsongens sista surströmmingsderby i Timrå. Timrå är klart för play off -kval och Modo har fortfarande en liten, liten chans att ta sig till detta.

Angående senaste vinsten i Mora säger ass. tränaren Pär Styf:
– Ibland har man turen på sin sida och det måste vi vara ärliga och säga att vi hade mot Mora, även om vi hela tiden jobbade stenhårt och i slutänden förtjänade att vinna. I pausen inför tredje var det ingen större skillnad i snacket då vi pratade av oss efter den första perioden där vi ville få killarna att ändå hålla sig till vår agenda och spelplan istället för att försöka jaga.
 
Angående tvåmålsskytten Jordan Smotherman:


– Det är jätteroligt att det lossat för Smotherman då han går i bräschen hela tiden under matcherna, peppar och leder laget på ett bra och positivt sätt. Han är en spelare som hela tiden krigar och gör sitt bästa och det är därför extra roligt när han får utdelning offensivt för allt slit, kommenterar Styf.

Det är nu dags för det sista derbyt i Västernorrland under HockeyAllsvenskan 2016/2017 och Modo Hockey reste direkt från Mora till Timrå under tisdagen för att ladda inför nedsläpp. I säsongens tidigare möten har Modo segrat i två matcher medan Timrå vunnit ett möte.

– Det krävs vinst i matchen mot Timrå för att vi ska kunna fortsätta att blicka uppåt i tabellen och det är vi tydliga med att vi siktar på, säger Styf med allvar i rösten och avslutar:

– Det är fjärde mötet mellan lagen för säsongen samt ett alltid lika roligt derby, så det kommer att bli känslor och förhoppningsvis en bra stämning på läktaren. Vi ser verkligen fram emot matchen.

Publicerat