Modo Hockey

Sista hemmamatchen för säsongen?

Modo tar emot serietvåan BIK Karlskoga i dag, säsongens sista hemmamatch i grundserien och än finns en liten chans att nå en play-off-plats.

Angående senaste matchen mot Västervik:
– Vi gjorde en helt okej match då vi mötte ett lag fyllda av självförtroende där de spelade en kreativ och snabb hockey på deras hemmaplan. I det stora hela gjorde vi de saker vi pratat om sedan innan och fick med oss en poäng som kan bli oerhört viktig i slutkampen av serien, säger Modo Hockeys assisterande tränare Pär Styf på lagets hemsida och fortsätter:

Modo har en seger från de tre senaste mötena mot BIK Karlskoga i HockeyAllsvenskan.

– Det har varit tuffa matcher mot Karlskoga där vi i första matchen inte var med alls där de gjorde en bra match på hemmaplan. Det mötet följdes upp med en match här hemma där de fick bra utdelning på sina chanser. Det senaste mötet vann vi med 1-0 och det är den matchen vi vill återupprepa där vi spelade riktigt tight och verkligen offrade oss för varandra i alla lägen, säger Styf och avslutar:

– Karlskoga är ett lag som vill både smälla på och vara verbala så det gäller att vi står upp för varandra ute på isen och agerar som en enhet.

Publicerat