Modo Hockey

Johansson: "Vi har nu allt i egna händer"

Södertälje ligger på sista plats i HockeyAllsvenskan och har 38 poäng på 44 matcher. Modo ligger på elfte plats med 61 poäng. Ikväll möts de i Scaniarinken.

Södertälje kommer senast från förlust på bortaplan mot Vita Hästen och i mötena mot Modo har laget vunnit den förra hemmamatchen medan Modo segrat i båda mötena i Fjällräven Center.

– Vi har nu allt i egna händer och det gäller att vinna de tuffa matcherna som återstår. Det blir lätt de vanliga hockeyklyschorna, men vi måste göra det vi vet att vi kan göra när vi är som bäst. Gör vi det kommer vi få ett bra resultat och komma till play-off. Men det handlar om att verkligen göra det och genomföra, säger Andreas Johansson, på Modos hemsida.

Byron Ritchie åker inte med till Södertälje vilket inte heller avstängde backen Jan Brejcak gör. Jonathan Léman är åter i laget vilket förväntas bli den enda ändringen i jämförelse med truppen senast.

– Det är konkurrens och vi har spelare att välja bland där vår unga backar gör det bra. Jonathan Léman byter plats med David Deutsch men det handlar alltid om att de spelare som är uttagna och spelar gör jobbet. Det är tråkigt att ta bort en spelare från truppen som exempelvis Anton Karlström som spelade väldigt bra mot AIK senast, men det är jobbet som coach och i fallet med Karlström vet han att vi har ögonen på honom och att det bara gäller att jobba vidare.

 

Publicerat