Modo Hockey

Styf: "Det gäller att inte be om ursäkt"

Ikväll väntar bortamatch mot BIK Karlskoga som ligger på andra plats i tabellen och som vunnit båda de tidigare mötena i HockeyAllsvenskan med 6-2 hemma respektive 5-1 på bortaplan.

Angående insatsen i den senaste matchen säger ass. tränaren Pär Styf:
– Vi har analyserat under söndag och fortsätter idag där dagens träning innehöll flera moment som vi känner att vi måste vara mer noggranna med. Passningsspelet måste bli bättre både med den som lägger passningen samt mottagaren.

Angående Karlskoga och vad som krävs i kvällens match konstaterar Styf:
– Karlskoga är ett fysiskt starkt lag och spelar som en enhet och det är även det som vi har kollat på där vi ska se till att bjuda upp till strid på deras hemmaplan.
– Likt tidigare handlar det om att hålla ihop försvarsspelet och inte bjuda på något gratis. De ska inte få föra matchen och det gäller att inte be om ursäkt utan istället se till att vi åker hem med tre poäng.

Axel Eidstedt var tillbaka i laguppställningen senast och samma lag finns tillgängligt till matchen mot Karlskoga. Det innebär att Tommy Enström och Pär Edblom saknas på grund av skador och att backen Jan Brejcak missar matchen på grund av avstängning.

Publicerat