Du är här

2016-09-29 - Onside med Jonas
Drew Paris kan vara nyckeln till Modos powerplay. Foto: Håkan Nordström

Testa Paris

Modo möter AIK på Hovet i kvällens Hockeyallsvenska match. Här är mina funderingar inför drabbningen.

• Modos powerplay funkar hyfsat men det skjuts alldeles för få skott på mål. I förstauppställningen vill jag därför ha in Drew Paris istället för Jesper Lindgren på backpositionen. Drew Paris har ett bra skott och känns mer rutinerad och får han flytta från andra- till förstauppställningen tror jag han blir ett vassare vapen. Paris gjorde 13 mål ifjol varav fem i just powerplay. Lindgren har haft sina chanser men han känns inte riktigt redo att vara förstaback i powerplay ännu.

• Austin Farley har inte gjort någon glad på sina fyra matcher han spelat, tror inte att han tycker det själv heller. Ett byte mellan formationerna kan vara på sin plats. Emil Molin tar Austin Farleys plats i förstalinan och amerikanen får därmed hitta nya kedjekamrater och eftersom Henrik Björklund missar matchen i kväll och Lucas Wernblom ska få istid, så varför inte en kvick kedja med Farley, Rundqvist och Wernblom?

• Modo saknar en spelfördelande center som kan få fart på en formation och ett powerplay. En Oscar Steen-typ. Kan Svartvadet & Co trolla fram något intressant?
 

• Per-Åge Skröder, vad händer?!

Dela med dig av denna artikel på: