MakeUpByIda

Nya produkter och rosa ögonskugga !

Rosa make och nytt i sminkväskan.

Blev lite shopping här om dagen! Har alltid haft Anastasias Contouring palette, men nu började den ta slut så jag slog till på NYX paletten istället. Betydligt billigare jämfört med Anastasia, 249:- för 8 (!) skuggor?! Galet bra. Anastasia är en stor favorit men nyx börjar ta ikapp ;) 

Köpte också en ny bryn penna! Från The brow gal. Det är en träpenna, alltid varit liiiite mot det för jag tycker dom oftast är för torr. Men denna är riktigt bra. Mjuk och fin och blir jämt när man applicerar den. 5/5 får den! Sen finns det många färger utav den också, jag köpte esspresso och funderar på att köpa en svart och en i taupe för att kunna variera lite! :) 215:-

Sen är ju dessa rosa tonerna så fina att ha som ögon-make. Ska sminka en kund i sommar i rosa toner för hennes bröllop, så roar mig lite med att testa lite på mig själv först! Kommer att använda en ljusare rosa för henne hade jag tänkt. Inte så ofta man bär just den färgen i smink så roligt att få experimentera lite! :) Men visst är det snyggt! Mer rosa i smink blir det framöver för min egna del faktiskt.

 

Publicerat