Du är här

2016-02-09 - Onside med Jonas
Victor är Modos poängkung. Foto: Håkan Nordström

Titta hit, Svartvadet!

Av spelare med utgående kontrakt tycker jag att dessa spelare förtjänar att få ett nytt.

Victor Olofsson
Leder Modos interna poängliga med sina tolv fullträffar (gjorde ett drömmål mot Malmö) och elva framspelningar. Det jag gillar med Victor är när väl läget dyker upp, så kladdar han inte med pucken som vissa spelare tenderar med att göra, utan han trycker dit den med sitt rappa och distinkta skott. Skulle han haft en kedjekamrat a la Susse, som matar honom med passningar, så lovar jag att Victors målskörd varit det dubbla.

Carl Grundström
Spelaren som kör tills det tar stopp. Jag är imponerad av honom att han ofta tar den oömma vägen och inte räds att ta kampen framför motståndarnas kasse. Förutom Carls tuffa spelstil så finns det en lirare i honom, tolv poäng hittills, varav sex baljor, visar att artonåringen har det som krävs för bli en stor och framgångsrik ishockeyspelare. NHL?

Peter Öberg
Slitvargen, som just nu kämpar med efterdyningarna efter sin senaste hjärnskakning, betyder väldigt mycket för Modo Hockey med sin offervilja och inställning. En spelare alla tränare vill ha i sitt lag. Jag hoppas verkligen att Peter kommer tillbaka till spel och att han får ett nytt kontrakt.

Dela med dig av denna artikel på: