Hälsa

Hjärtats väg

Författaren Kajsa Ingemarsson föreläser på Folkan Teater onsdag 2 mars. Vi har tio biljetter som vi lottar ut.

Författaren Kajsa Ingemarsson har givit ut elva böcker, varav den senaste ”Hjärtats väg” är den sista i en trilogi hon ägnat sig åt under tre år. Onsdag 2 mars föreläser hon på Folkan Teater, och vi har tio biljetter vi lottar ut.

”Hjärtats väg” är den fristående tredje boken i Kajsa Ingemarssons nya serie där ”Den magiska gnistan” (2013) och ”Modern mystik” (2014) ingår. Hon är också känd för flera andra böcker, inte minst ”Små citroner gula” (2004) som även filmatiserats.

Nu har företagarna Gabriella Röschmann och Victoria Kjellqvist bjudit in Kajsa för en inspirationskväll under deras gemensamma eventrubrik Moments.
– Jag ska berätta om det jag kallar för hjärtats väg. Det handlar om att lyssna inåt, att våga följa sina egna vägar och att ta fasta på det inre vetandet som alla människor har. Det är inte så lätt i ett samhälle vi skapat som styrs av kunskap, information och auktoriteter. Jag anser att man ska ställa sig upp och säga ”jag vill gå åt det här hållet”, det gäller att finna modet att säga att jag vill gå min väg. Det leder alltid mot utveckling, expansion och äventyr och jag tror att människor längtar efter det.

Vilka riktar du dig till?
– Alla människor som är intresserade av att få ut mer av livet, att inte nöja sig med känslan ”jo tack det knallar och går”. Jag riktar mig till dem som vill utforska livet och som ställt sig frågan ”vad gör vi här?”, till alla som är nyfikna och känner att de vill vidare, som vill ta ett djupare andetag. Jag hoppas att jag ska kunna ge lite nycklar till den som vill söka sig vidare i sitt eget mysterium, säger Kajsa.

Tävla om biljetter!
Motivera varför du vill bjuda en vän på Kajsa Ingemarssons föreläsning.

Vi drar fem vinnare som får två biljetter var (vinstvärde 740 kronor).
Motiveringen, ditt namn och adress mejlar du till tavling@7an.se. Skickar du per post (endast vykort) är adressen 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik.
Svaret vill vi ha senast 17 februari. Vinnarna presenteras i Tidningen 7 19 februari.

 

Publicerat