Väder

Det ostadiga vädret fortsätter

Idag kikar solen fram, så fram solstolarna illa kvickt. Det allt för bekanta regnet är tillbaka redan imorgon, enligt klart.se. Det ostadiga vädret ser sedan ut att hålla i sig resten av juli.

Veckans väder pikar idag med 18 grader och sol. Imorgon är det 16 grader och skurar som gäller och resten av veckan ser ut att kantas av regn varvat med sol och moln. Det osäkra väder som karaktäriserat juli håller i sig månaden ut.

– Om man jämför juli 2014 med juli 2015 så har det hittills regnat betydligt mycket mer i år. Förra året regnade det ungefär hälften så mycket som det har gjort den här månaden, säger Christoffer Hallgren, till Örnsköldsviks allehanda. 

Juli började med värme och ett hopp om en varm sommar, men har sedan dess varit oberäkneligt, skriver Örnsköldsviks allehanda. Det ostadiga vädret ser ut att hålla sig fast månaden ut, och hur augusti artar sig är ännu oklart. 

– Det finns en risk att vädret kommer fortsätta vara ostadigt. Det kanske blir så att vi i framtiden minns den här sommaren som sval och blöt, säger Christoffer Hallgren.

Publicerat