Du är här

2015-07-30 - Musik

The Refreshments till ThreeCornerLake Meet

Bilfest med rock på Kerstins Udde nu på lördag 1 augusti.

De brukar kallas Sveriges hårdast arbetande band och med 25 års turnerande har de också skaffat sig massor av rutin. Nu kommer gälvebandet The Refreshments till Trehörningsjös stora fest för andra gången.

För fem år sedan gästade The Refreshments ThreeCornerLake Meet och nu har arrangörerna lyckats knyta upp detta populära band ännu en gång. Självklart är The Refreshments festens stora dragplåster, men det händer förstås mycket annat också kring Kerstins Udde i Trehörningsjö första helgen i augusti.

Som vanligt tjuvstartar festen på fredag kväll, 31 juli, och på lördag 1 augusti drar man igång med familjedagen där det bland annat blir tävling i den ädla grenen ”kast med startmotor” samt spektakulär motorsprängning.
Bilutställningen har i år tre tävlingsklasser – amerikanare, övriga bilar samt motorcyklar. Den som vågar kan prova hur det känns att volta och hänga uppochned i MHFs speciella vältebil. På plats finns också Hemvärnet och Trehörningsjö Räddningstjänst med manskap för att visa upp sin brandbil.

The Refreshments i all ära, men de är inte ensamma om att bjuda på musik under festen. Lokala partygänget Galt – som består av Mats Byström, Magnus Edholm och Challe Wiklund – lirar covers och Chris O’Berg från Härnösand står för dansmusiken.
Räkna med folkfest i Trehörningsjö lördag 1 augusti.

 

Dela med dig av denna artikel på: