Du är här

2015-06-11 - Musik
Stina Joza. Foto: Kristofer Lönnå/Sveriges Radio

Nästan ända fram för Stina Joza

– Jag är ändå nöjd med andraplatsen, säger ö-viksartisten om sin insats i Svensktoppen nästa.

Det kom in trettiosex bidrag till P4 Västernorrlands deltäving i Svensktoppen nästa. En jury valde ut fem, varav Stina Jozas "Start A New" fanns med. I går kväll, 10 juni, framfördes fyra av dem live på restaurang E-Street i Sundsvall (ett bidrag diskades på vägen mot länsfinalen) och Stina tog sin "Start A New" till en hedrande andraplats. Hon fick flest sms-röster av lyssnarna men när dessa röster och juryröster räknats samman, blev det alltså en andraplats till sist.

– Jag är ändå nöjd med andraplatsen, och nu fortsätter jag framåt, säger Stina.

Vann gjorde bandet Crash n Recovery från Forsed i Kramfors med sin låt "Take me back", som nu har en chans att gå till riksfinalen på Lisseberg. En jury väljer ut 8 av de 25 länsvinnarna. 

Stina Joza (Johansson) är sångerska och och låtskrivare, uppvuxen i Sunnansjö utanför Örnsköldsvik. Stina har studerat musik i England och avslutade studierna med en egen Englandsturné i höstas. Tidigare har hon deltagit i riksfinalen av Musik Direkt tillsammans med systraduon ”The Perfect Pair”. Förutom deltagandet i Svensktoppen nästa har Stina nyligen släppt sin andra singel ”Quiet Bird”.

Dela med dig av denna artikel på: