Film-TV-Radio

Foppa gäst hos Skavlan ikväll

Peter Forsberg är en av gästerna hos Skavlan i SVT i kvällens program. Dit kommer också förre finansministern Anders Borg och norska skiddrottningen Therese Johaug.

Modo Hockey asisterande general manager är Sveriges bäste hockeyspelare genom alla tider. Han har vunnit det som går att vinna, två VM-guld, två OS-guld, två Stanley Cup-titlar. Hans tröja nummer 21 är legendarisk, både i svensk och internationell ishockey.

Till Skavlan på fredag kommert även Anders Borg som efter uppdraget som finansminister fått flera prestigefyllda uppdrag. Han är vice ordförande i Kinnevik, rådgivare till storbanken Citigroup och deltar i World Economic Forum. 2011 blev Borg utnämnd av Financial Times till Europas bäste finansminister och till Skavlan kommer han för att berätta om livet efter politiken.

Efter ett fantastiskt VM i Falun med tre VM-guld, är det Therese Johaug som aspirerar på titeln som drottningen av längdskidåkning, efter Marit Björgen. Det sättet hon vann tremilen på, med att gå ensam i 23 och en halv kilometer, var en imponerande maktdemonstration. På fredag kommer även hon till Skavlan.

Se klipp med Foppa från programmet!

Publicerat