Utställning

Bilutställning i Gullänget

På torsdagen var det dags för BAE Systems Hägglunds bilklubb att ställa ut sina klenoder.

Teknik och fordonsintresse är ett givet intresse även privat hos många av de anställda hos det bandvagns- och stridsfordonstillverkande företaget i Gullänget och sedan ett par år har företaget en bilklubb med cirka 70 medlemmar och omkring 110 bilar. Alla yrkesgrupper finns representerade i klubben, från truckförare till VD.

- Vid våra sammankomster är vi alla på samma nivå och har väldigt trevligt. Detta gynnar såväl oss som personer men även företaget, då vi numera känner varandra och därmed har betydligt lättare att kommunicera över gränserna, chef/tjänsteman/arbetare, i det dagliga jobbet, säger Anders Sandin, en av de drivande bakom bilklubben.
 
En gång om året visar man upp bilarna för alla anställda som är intresserade och redan tidigt på morgonen fylldes främre parkeringen utanför entrén av jeepar, jänkare, bubblor, sportbilar och hemmabyggda hot rods. Intresset var stort och även bilentusiaster utanför företaget passade på att stanna till och ta sig en titt på bilutställningen, som genomfördes i strålande högsommarväder.
 
 

Publicerat