Du är här

2014-04-01 - Övrig kultur

Safari i Anundsjö

Fredag, lördag och söndag blir det revy på Olympia i Bredbyn - självklart på anundsjömål.

Nu till helgen, 4-6 april, spelas det revy i Bredbyn där intäkterna går oavkortat till Myckelgensjö IF för att bland annat driva fotbollslaget vidare. Och självklart sker allt på anundsjömål.

För femte gången arrangerar Glesbygdvärk en egenskriven lokalrevy på Olympia i Bredbyn. Och efter båtresan med m/s Olympia hösten 2012 drar man nu ut i skogen, eller som man säger i Anundsjö – ”far dell skogs”.

– Man får i alla fall föreställa sig det. Årets tema är att turister kommer på semester till Anundsjö och får uppleva olika saker på safari, berättar Camilla Grundström, en av många ideella krafter som hjälps åt med revyn.

– 2012 var vi cirka 70 personer som jobbade med arrangemanget.

Men arbetet betalar sig för idrottsföreningen. Senast, då man för första gången körde tre föreställningar, var det slutsålt lördag och söndag och nära på fullsatt även under fredagskvällen.

– Nu har folk kanske lärt sig att vi också kör på fredag så vi hoppas på fullt alla dagar.

På fredag ingår mat, lördag kör man trerättersmiddag och till söndagens föreställning serveras kaffe med dopp. Och det gäller att vara ute i tid om man vill åka på safari med Glesbygdsvärk. Men vi ska förstås ta det på anundsjömål – falj vä pa'n charterrese vä safari ront Anundsjö.

 

Dela med dig av denna artikel på: