Du är här

Vardagsrummet Live - med jam

Avdelning: 
Plats: 
Vardagsrummet
Tillfällen: 
Börjar: 
2018-10-12 18:30
Slutar: 
2018-10-12 21:30
Kommentar: 
Vardagsrummet i Örnsköldsvik är en ideell förening på kristen grund. Alla är välkomna till våra arrangemang och inget medlemskap krävs. Man behöver inte heller anmäla sig, (annat på vissa enskilda arrangemang då vi tydliggör det), så det är bara att komma! Följ oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad på våra arrangemang: http://www.facebook.com/vardagsrummet.ornskoldsvik/
Information: 

Vi tror att musik förenar och bygger broar och därför är vi glada att kunna välkomna alla till våra "Live"-kvällar - fulla av sjudande, levande musik!
Kvällarna inleds med en kortare konsert med någon artist eller något band, nu närmast den 12/10 så är det Andreas Nilsson som inleder. Efter det övergår kvällen till ett jam där alla är välkomna att vara med och spela.
På plats kommer att finnas en sånganläggning och olika enklare rytminstrument, men om du har en fiol, trumpet, tvärflöjt eller annat som ligger och dammar så är det dags att plocka fram den nu!
Alla är välkomna att spela, både amatörer som proffs och det kommer att finnas alla möjliga musikstilar. Förmodligen kommer du att kunna höra låtar du hört många gånger förr, men i en helt ny version!
Varmt välkommen! Gratis fika!

Arrangör: 
Vardagsrummet i Örnsköldsvik
Arrangörkontakt (e-post el. telefon): 
info@vardagsrummet.org