Du är här

Schlageryran #3 - med Andreas Johnson

Avdelning: 
Plats: 
Bruksgården
Tillfällen: 
Börjar: 
2020-05-01 20:00
Slutar: 
2020-05-01 23:59
Information: 

Årets hetaste schlagerkväll intar för tredje gången Bruksgården under namnet Schlageryran! En helkväll med låtar du minns, önskat att du glömt och för första gången hör – allt i schlagerns ära.
Liveband, Schlager-DJ, Fotovägg med fjäderboa och färgglada drinkar. Dessutom välkomnar vi denna gång en gästartist – Andreas Johnson. Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

Vi har det stora nöjet att för denna omgång presentera Andreas Johnson som gästartist på Schlageryran. Med vårt eminenta husband kommer Andreas att leverera sina egna hits från Melodifestivalen. Andreas Johnson är en av Sveriges folkkära artister som deltagit hela 7 gånger i Melodifestivalen, med låtar som “Sing For Me”, “One Love” i duett med Carola och “Army of Us” som han bidrog med 2019.

Som tidigare levererar Stormvind (Fredrik Forsberg, PO-Sedin, Patrik Forslund, Maria Höglund och Johan Sjödin) schlagerlåtar från alla åren i Melodifestivalen och Eurovision. Dessutom håller DJ Johnny Helenius spakarna och karaoken är igång. Vi får heller inte glömma att ta helfestliga bilder framför fotoväggen, med fjäderboa, schlagerhattar och annat roligt!

Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

Arrangör: 
Scenklart AB