Du är här

Schlageryran

Avdelning: 
Plats: 
Bruksgården
Tillfällen: 
Börjar: 
2019-09-21 21:00
Slutar: 
2019-09-21 23:59
Information: 

21.00-01.00, middag 19.00

Årets hetaste schlagerkväll intar än en gång Bruksgården under namnet Schlageryran! En helkväll med låtar du minns, önskat att du glömt och för första gången hör – allt i schlagerns ära. Liveband, Schlager-DJ, Fotovägg med fjäderboa och färgglada drinkar. Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

Du som schlagertokig får en helkväll med först och främst vårt eminenta husband – Stormvind. De är under året känt under namnet “Pink Hink”, men sadlar här om, bara för er, till ett helhjärtat schlagerband. På scenen ser vi Fredrik Forsberg, PO-Sedin, Patrik Forslund, Maria Höglund och Johan Sjödin. Det här vill ni inte missa!

Under kvällen kommer vi också att leverera med vår schlagertokiga DJ Johnny Helenius. Det utlovas schlagerhits i en mängd ni aldrig trodde ni skulle klara av. 

Efter förra svängens succé – med en fullsatt lokal – utökar nu Schlageryran med Blueskällaren på Bruksgården. Där sätter vi upp schlagerkaraoke för de som vill testa sina kunskaper! Förutom det kan ni, som tidigare, ta helfestliga bilder framför vår fotovägg med fjäderboa och schlagerhattar – samt njuta av en helt magisk kväll.

Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

Arrangör: 
Scenklart