Du är här

Schlageryran

Avdelning: 
Plats: 
Bruksgården
Tillfällen: 
Börjar: 
2019-03-30 19:00
Slutar: 
2019-03-30 23:59
Information: 

Schlageryran 21-01 (middag från 19)
Årets hetaste schlagerkväll intar Brux under namnet Schlageryran! En helkväll med låtar du minns, önskat att du glömt och för första gången hör – allt i schlagerns ära. Liveband, Schlager-DJ, Karaoke, Fotovägg med boaormar och färgglada drinkar. Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

Du som schlagertokig får en helkväll med först och främst vårt eminenta husband – Stormvind. De är under året känt under namnet “Pink Hink”, men sadlar här om, bara för er, till ett helhjärtat schlagerband. På scenen ser vi Fredrik Forsberg, PO-Sedin, Patrik Forslund, Maria Höglund och Johan Sjödin. Det här vill ni inte missa!

Under kvällen kommer vi också att leverera med vår schlagertokiga DJ. Det utlovas schlagerhits i en mängd ni aldrig trodde ni skulle klara av. 

Som grädde på moset, eller som man säger på engelska: “Cream on the Moose”, kan ni testa era kunskaper i Karaoken, ta helfestliga bilder framför vår fotovägg med boaormar och schlagerhattar, samt njuta av smakfulla och färgglada schlagerdrinkar. 

Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

Arrangör: 
Scenklart och Bruksgården
Arrangörkontakt (e-post el. telefon): 
0660-752 20 asa.niederbach@brux.se