Du är här

Love Songs OBS! INSTÄLLT

Avdelning: 
Plats: 
Folkan Teater
Tillfällen: 
Börjar: 
2020-03-21 19:00
Slutar: 
2020-03-21 21:20
Kommentar: 
OBS! INSTÄLLT
Information: 

OBS! INSTÄLLT
På grund av rådande läget kring coronaviruset har Riksteatern beslutat att ställa in turnén "Love Songs".

Stora känslor, mäktig musik och kärlek i alla dess former.
Love Songs är en helaftonsföreställning om låtarna som har format vår bild av kärleken, där socialrealism möter episk romantik. Utifrån insamlade historier från hela landet berättas här om starka minnen kopplade till kärlekssånger som får hjärtat att brista.

Det handlar om den första förälskelsen som kändes som den sista, om att vara okysst, om att stanna kvar när man verkligen borde gå. Om den helt omöjliga romansen som spirade i det grekiska flyktinglägret. Om att sent i livet inse att man är lesbisk tack vare Kevin Costner och Whitney Houston. Om att gå runt övergiven bland historiska monument i Rom med Mauro Scocco i hörlurarna som enda tröst. Om den påhittade relationen som en soullåt gjorde verkligare än verkligheten. Om att bli förbjuden att träna konståkning och istället bli kär i en konståkare. Och om den finska tangolåten som 60 år senare får dig att återuppleva den första kyssen.

Fem skådespelare och artister vrider och vänder på vår bild av romantiken. Med mycket humor och stort allvar iscensätts en sentimental kärleksbomb. En rolig, tragisk och hjärtskärande scenshow om längtan efter de riktigt stora känslorna.

Arrangör: 
Örnsköldsviks Riksteaterförening