Du är här

Krubb&Klokhet - en lunchföreläsning

Avdelning: 
Plats: 
OffCoff (Lasarettsgatan 25B)
Tillfällen: 
Börjar: 
2019-02-19 11:30
Slutar: 
2019-02-19 13:00
Kommentar: 
Tema: Rekrytera inkluderande med Camilla Rodin/Soledad Englund. Sopplunch inklusive föreläsning 85kr. Gör din anmälan senast 18/2 kl 17.00 till info@offcoff.nu
Information: 

Lunchföreläsningsserien som fyller på magen, hjärnan och ditt kontaktnät. Evenemanget startar med gemensam sopplunch. Därefter fyller vi på kaffe-/tekoppen och låter dagens moderator leda en enkel presentationen av er gäster samt välkomna föreläsaren. Föreläsaren berättar om sitt ämne i 20-30 minuter och lämnar sedan öppet för fråge- eller reflektionsstund plus möjlighet till nätverkande. ALLA är välkomna!

Camilla Rodin och Soledad Englund - Inkludera mera - Bristen på kvalificerad arbetskraft i flera yrken och sektorer är ett växande problem. Hur kan företag i Örnsköldsvik fortsätta växa genom att ta tillvara på den kompetens som finns på arbetsmarknaden? Hur lyckas vi skapa en inkluderande rekrytering så att vi värderar kompetens, erfarenhet och personlighet utefter vad som verkligen behövs? Camilla och Soledad från Arbetsförmedlingen försöker bringa lite mer klarhet och ger tips och råd i hur ni praktiskt kan jobba med att göra plats för olikheter. Välkommen att bidra i dialogen!

Kostnad: 85 kr (gärna Swish) betalas på plats

Anmälan före den 18 februari kl 17.00

Drop-in lunch från kl 11.30 på kontorskonceptet OffCoff
Lasarettsgatan 25B
891 32 Örnsköldsvik

Evenemanget genomförs i samarbete med studieförbundet Bilda

Arrangör: 
OffCoff
Arrangörkontakt (e-post el. telefon): 
pia@offcoff.nu