Du är här

Konsert för Världens Barn

Avdelning: 
Plats: 
Arnäs kyrka
Tillfällen: 
Börjar: 
2019-10-19 15:00
Slutar: 
2019-10-19 17:00
Information: 

Konsert för Världens Barn

I år är det nionde gången Arnäs församling arrangerar en konsert för Världens Barn. Världens Barn är Radiohjälpens största insamlingskampanj och ett samarbete mellan Sveriges Television, Sveriges Radio P4 och 14 svenska biståndsorganisationer varav Svenska kyrkan är en.

Astrid Lindgren
Tema för föreställningen i Arnäs kyrka kommer att vara texter av Astrid Lindgren och sånger och musik som skapats runt dem. ”Alla ina barn” är titeln på en ny bok med åtta berättelser ur Astrid Lindgrens böcker som ges ut i samband med årets Världens Barn-insamling. Varje såld bok bidrar med 100 kr direkt till Världens Barn.

Vilka medverkar?
Medverkar gör församlingens barnkörer Smått♥Gott och Gott♥Blandat; vuxenkören Gaudete; en av våra orgelelever; ett husband under ledning av Jonas Nyströms och körledarna Birgitta Lindberg och Sven Edsfors. Astrid Lindgren kommer också vara med då vår diakon Ann-Kristin Enberg gestaltar några av hennes texter. Linda Lundin, regionsamordnare för Världens Barn i Västernorrland kommer också att vara med.

Se vår presentationsfilm för evenemanget: Konsert för Världens Barn

Skänk dina ogiltiga sedlar
I samband med konserten har vi insamling till Världens Barn. Du kan även ta med dig gamla ogiltiga sedlar (ej mynt) så samlar vi in dem och skickar till Världens Barn som sedan löser in dem hos Riksbanken. Efter konserten fortsätter gemenskapen med Tacofest som Internationella gruppen ordnar i Arnäs församlingshem. Pengarna från tacofesten går också de oavkortat till Världens Barn. 

Arrangör: 
Svenska kyrkan