Du är här

Elvis, Cash, The Killer & Me

Avdelning: 
Plats: 
Fjällräven Center
Tillfällen: 
Börjar: 
2019-02-22 19:00
Slutar: 
2019-02-22 23:00
Information: 

Elvis, Cash, The Killer & Me – med Brolle i spetsen kommer till Örnsköldsvik.
Med en stor ensemble och band kommer publiken att bjudas på en föreställning sprängfylld av rock, pop, gospel, sång, humor och historier om de tre ikonerna Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (aka The Killer).

”Grymt underhållande show om tre musikikoner… På ett väldigt snyggt, fiffigt och roligt sätt kopplas musiklegendernas och Brolles uppväxt ihop…Ett svängigt band med en mäktig blåssektion” Jan-Olov Andersson, Aftonbladet 4/5
 
Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll-röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar. Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande, gick han upp på musikalscenen för att spelade huvudrollen i succén ”The Buddy Holly Musical” på Göta Lejon.

Under hösten och vintern har vi sett honom i huvudrollen i ”Elvis, Cash, The Killer & Me” och i början av 2019 tar han den hyllade showen med sig ut på arenaturné!
Förbered er på en musikalisk resa genom 1950-, 60- och 70-talet. Spännande, roligt och framför allt massor av ös!
Biljetterna släpps fredag den 2 mars kl 10.00 via ticknet.se.

Arrangör: 
Verkställande Byrån