Du är här

Doug Seegers Country Christmas

Avdelning: 
Plats: 
Örnsköldsviks kyrka
Tillfällen: 
Börjar: 
2019-11-15 19:00
Slutar: 
2019-11-15 20:30
Information: 

Som tidigare år blir 2019 års turné en blandning av Dougs egna och starkt personliga sånger, några klassiska julsånger och lite country-gospel. Med sin urtalang och sitt naturliga och ödmjuka sätt har Doug Seegers som få ”svenska” artister kunnat bygga en nära och varm relation med sina många fans.

Lika viktig som musiken är för Doug, är det att förmedla ett budskap. Ett budskap om upprättelse, tro, hopp och kärlek. Medmänsklighet. Julens egentliga budskap helt enkelt.

Detta är något som tar sig uttryck rent praktiskt i och med samarbetet med barnrättsorganisationen Erikshjälpen där Doug är stolt ambassadör. 2019 års julturné gör Doug till förmån för Erikshjälpens arbete i Rumänien, med att på plats hjälpa romska barn och familjer.

Delar av biljettintäkterna kommer också gå till ”A Little Pantry That Could” i Nashville. Pantry betyder skafferi och det är vad dess ledare och Dougs nära vän och välgörare Stacy byggt upp för de allra mest utsatta i Nashville. Det var där mot en husvägg, tillsammans med Stacy, som Doug satt med sin gitarr när Jills Verandas tv-team kom på besök 2013.

Arrangör: 
Erikshjälpen