Du är här

Äldregalan

Avdelning: 
Plats: 
Hägglunds Arena
Tillfällen: 
Börjar: 
2022-05-11 19:00
Slutar: 
2022-05-11 22:00
Kommentar: 
Insläpp publikgäster 18.00. Insläpp restauranggäster 16.30.
Information: 

Äldregalan 2022 – Årets gladaste show!

Den fartfyllda och glädjespridande showen är tillbaka för 7:e året med glädje, kvalité och gemenskap – allt under ledning av galans egen konferencier Jacke Sjödin. Överraskningar, humor och nostalgi är några av de ord som beskriver kvällen. Årets show bjuder inte bara in en gästartist, utan två! David Lindgren och Elisa Lindström. 

David Lindgren ses av de flesta som en underhållare utan några artistiska hinder. Vad han än tar sig an så blir det succé! Oavsett om det är som sångare, musikalartist, programledare eller i ett halsbrytande dansnummer så känns det alltid trovärdigt.

Elisa Lindström är inte bara känd för sin fantastiska sång utan har även vunnit Let’s Dance 2016, spelat huvudrollen i kritikerrosade The Sound of Music hösten 2017 och våren 2018 på Nöjesteatern, Malmö. Hon har även vunnit Körslaget 2013 och tagit hem två grammisar med Elisas för att nämna ett minimalt axplock av alla hennes bedrifter.

Kvällen gästas även av Robin Hörnkvist som utlovar nostalgiska låtar och välformulerade historier. Pär-Åke Stockbergs husband är även de på plats för att förgylla årets show.

Varmt välkomna till årets gladaste show – Äldregalan 2022!

Arrangör: 
Scenklart AB