Du är här

Väder

2020-02-10 - Väder

Första halvan och mitten på veckan blir fin, men sedan blir det desto gråare enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Både tisdag, onsdag och torsdag blir det halvklart till lätt molnigt med milda vintertemperaturer och lättare vindbyar. Under fredagen drar gråvädret in igen och bjuder sedan på snöfall under lördag och söndag, men dagstemperaturerna under helgen väntas ligga på runt 0-sträcket vilket innebär att det finns risk för att det blir blötsnö och slask.

2020-02-03 - Väder

Efter förra veckans slask så väntar en vecka som spås ska bjuda på inte bara soligare väder utan även kallare temperaturer. Det blir kallgrader varje dag fram till fredagskväll när lite varmare temperaturer smyger sig in igen och sedan hänger kvar under helgen. Under fredagen väntas det även att ett litet snöfall ska dra in. Med undantag för fredagens snöfall så väntas veckan bli solig med en del moln här och där.

2020-01-27 - Väder

Snöiga dagar väntar igen, med snöfall under samtliga dagar av veckan. Som mest snö väntas det falla under onsdagen med nästan 19 mm. Det kan dock finnas risk för regn eller snöblandat då dagstemperaturerna spås ligga på plussidan av termometern under större delen av veckan. Till helgen blir det lite kallare igen då det kryper ner mot -10 grader under söndagen.

2020-01-20 - Väder

Det blir till att njuta så länge det går av den snö som föll i helgen eftersom det väntas varmgrader under större delen av veckan, enligt SMHI. Sol väntas under både tisdag och onsdag, tillsammans med en del vind, innan ett snöfall faller under torsdagen. Efter snön klarnar himlen upp en del och varmgraderna återvänder under fredagen. Helgen blir dock lite kyligare med kallgrader både lördag och söndag. Dagstemperaturerna väntas ligga på 7 grader som varmast och -2 som kallast.

2020-01-13 - Väder

Veckan blir en grå en enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Den börjar fin med en halvklar måndag men sedan drar gråvädret in med både blåst och snöblandat regn under tisdagen. På onsdag blir det snö och de gråa molnen håller i sig fram tills söndag då solen tittar fram igen. Dagstemperaturerna väntas ligga på 2 grader som varmast och -2 som kallast.

2019-12-16 - Väder

Under veckan faller temperaturerna under minussträcket men ökar sedan igen när helgen är kommen. Den börjar molnig för att sedan under mitten på veckan hoppa mellan att vara soligt och molnigt. På fredagen drar ett snöfall in, tillsammans med en del vindar, som sedan övergår till regn under natten till lördag i samband med att temperaturerna kryper upp mot plussidan igen. Under söndagen ska dock regnet ha dragit vidare. Dagstemperaturerna under veckan kommer att ligga på -6 grader som kallast och 3 grader som varmast.

2019-12-09 - Väder

Under veckan väntas en hel del snö med väntade snöfall under de flesta dagar av veckan. Under onsdagen ser det ut att till och med bli ett riktigt snöoväder då det drar in ordentligt med både snö och blåst. Vindarna lugnar sedan ner sig och helgen börjar med snöblandat regn under fredagen som sedan övergår i snöfall under både lördag och söndag. Dagstemperaturerna väntas ligga på -5 grader som kallast och 2 grader som varmast.

2019-12-02 - Väder

Efter en vecka av vinter, snö och minusgrader så väntar nu en lite varmare vecka med dagstemperaturer på plussidan av termometern. Veckan börjar med klar sol under måndagen som sedan övergår till moln och snöväder under tisdagen. På onsdag blir det uppemot 6 grader varmt som sedan sjunker för att låta andra halvan av veckan bjuda på mer snö. Mest snö väntas falla under natten till lördag.

2019-11-25 - Väder

Till veckan gör sig förvintern känd igen då det bjuds på både snö och kallgrader. Snöblandat väntas till tisdagen och under natten till torsdag så drar snöfall in som håller i sig under dagen. Framåt helgen blir det klart och soligt väder, dock med lite vindar. Dagstemperaturerna väntas ligga på mellan 1 till -10 grader, med första advent som den kallaste dagen på veckan.

2019-11-18 - Väder

Njut av snön som kom under helgen så länge den varar för till veckan väntas plusgrader. Större delen av veckan pryds himlen av gråa moln, med undantag för onsdag, och det väntas nederbörd under tisdag samt under helgen. Dagstemperaturerna spås kommer att ligga på mellan 2 till 5 grader. Under en del av nätterna blir det kallgrader vilket kan föra med sig halka.

2019-11-11 - Väder

Efter helgens snöfall så finns det risk för att en del av snön kommer att försvinna med kommande regn och istället orsaka stor halkrisk. Under tisdagen drar ett snöfall in under morgonen som sedan övergår till regn då temperaturerna väntas öka. Regnet håller i sig till onsdagen och framåt torsdagen kryper kallgraderna in igen och riskerar att frysa på regnet och snön ordentligt. Resten av veckan väntas bli kall och klar med moln som drar in igen framåt söndagen.

2019-11-04 - Väder

Under veckan börjar senhösten, och möjligen även förvintern, att dra in på allvar. Det blir en fin, klar start på veckan som sedan övergår i mulet väder under veckans gång. Natten till lördagen så väntas ett snöfall dra in som håller i sig under dagen men har dragit vidare innan söndagen. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på mellan 1 till -4 grader.

2019-10-28 - Väder

Veckan väntas bli lite kyligare igen, enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Måndag till fredag varierar molnigheten och det väntas lite regn under onsdagen som sedan följs upp av sol under torsdagen. Under helgen spås det regnskurar som kommer och går hela vägen in till nästa vecka. Det råder en viss halkrisk under större delen av veckan på grund av minusgrader under nätterna. Dagstemperaturerna varierar mellan 4 till 1 grader.

2019-10-25 - Väder

SMHI har utfärdat en klass 1 varning för mycket hårda vindbyar i länet. Varningen gäller framförallt i Medelpad, men även i Örnsköldsvik kan det komma att blåsa upp en del framåt kvällen. Vindarna väntas avta successivt under senkvällen och natten.

2019-10-21 - Väder

Veckan väntas bli något varmare än föregående enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Samtidigt så ser majoriteten av veckan ut att bli en grå och molnig en, och det väntas även falla lite regn under några dagar i veckan. Dagstemperaturerna spås ligga på mellan 3 - 8 grader.

2019-10-14 - Väder

Hösten håller i sig och mer regn och grårusk är att vänta under veckan enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Veckan början med lätt molniga dagar som framåt onsdagen går över till grått, och med det gråa kommer även varierande mängder regn. Mest regn spås falla under natten lördag till söndag. Dagstemperaturerna väntas ligga på mellan 4-7 grader.

Sidor