Du är här

Väder

2020-11-28 - Väder

Senhösten och förvintern har än så länge varit ganska grå och trist för många, men inte så kall. De kommande veckorna spås dock att mer kyla ska börja dra in och då kanske också vintern är kommen igen.

2020-11-23 - Väder

Man hade kanske kunnat tro att vintern nu var på väg med tanke på förra veckans snö och kallgrader, men än så länge ser någon riktig vinter ut att hålla sig borta. Måndagen blir fortsatt halvklar och sedan följer en gråmulen tisdag med regn under kvällen. Även på onsdag blir det grått, och det väntas även regn under dagen. På torsdag lättar det gråa upp och vi får härlig och fin sol hela dagen innan lite moln drar in igen för att bjuda på halvklart väder på fredag. Till helgen så får vi först en skinande sol på lördag innan vi på söndag får grått och tråkigt väder som är som gjort för att sitta inne och mysa vid det första adventsljuset. Dagstemperaturerna under veckan väntas ligga på 4 grader som varmast och 0 grader som kallast.

2020-11-18 - Väder

Imorgon väntas snö dra in över länet, och nu meddelar SMHI om att det finns en risk för stora snömängder från torsdag morgon till torsdag eftermiddag. Det väntas ett snöfall på uppemot 2 dm inom 12 tolv timmar, och man tror även att det kommer att blåsa en del vilket kan orsaka snödrev. Det råder dock osäkerhet i väderutvecklingen, så hur det faktiskt kommer se ut imorgon är oklart. Förare bör ta det lugnt i trafiken och vara extra uppmärksamma.

2020-11-16 - Väder

Det ser ut att bli en blöt och även stundvis blåsig och kall vecka där vi även får ett par ordentliga snöfall, enligt SMHI. Måndagsvädret fortsätter vara lika tråkigt hela dagen ut, och tisdagen börjar regnig även den innan molnen spricker upp och bjuder på halvklart väder. Natten till onsdag börjar det dock regna igen innan molnen ännu en gång spricker upp för att bjuda på klart väder mitt på dagen. Natten till torsdag drar ovädret in igen, men under torsdagen så övergår regnet till snö eller snöblandat i takt med att temperaturerna faller under 0-sträcket. Natten till fredag ska dock ovädret ha dragit vidare för att bjuda på en fin fredag med flera solchanser. På lördag blir det kallt och då drar även ett ordentligt snöfall in under kvällen som håller i sig hela natten. Efter snön så avslutas veckan med en söndag som spås bli klar och fin. Dagstemperaturerna väntas ligga på 8 grader som varmast och -1 grader som kallast.

2020-11-09 - Väder

Den här veckan ser vi inte ut att få några riktiga ovädersdagar likt det regn och blåst som vi såg förra vecka. Däremot så ser det ut att bli en väldigt gråmulen vecka. Måndagen blir fortsatt halvklar och sedan drar gråa moln in under tisdagen och täcker himlavalvet. Det gråa hänger sig kvar fram tills torsdagseftermiddag då det blir halvklart. Det halvklara vädret varar dock inte länge och under fredagen så blir det grått på himmelen igen, och det gråa håller sedan i sig veckan ut. Under lördagen finns det lite risk för blåsigt väder, men annars så ser det inte ut att bli en vecka med några särskilda överraskningar. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på 7 grader som varmast och 1 grad som kallast.

2020-11-02 - Väder

Det blev ordentligt höstrusk som inledde veckan, men vi har bättre väder att se fram emot. Måndagens regnoväder väntas dra vidare ikväll och imorgon så ser det ut att växla från halvklar himmel till lätt molnighet under dagen innan vi får en klar och fin kväll. Onsdagen blir rätt så lik med först molnigt väder som sedan lättar upp allteftersom under dagen innan kvällshimmeln blir molnfri och fin. På torsdag får vi regn under morgonen men framåt eftermiddagen och kvällen så har både regn och moln dragit vidare. Fredagen väntas även den bli molnig under förmiddagen och sedan regnig på eftermiddagen, men regnet drar vidare för att bjuda på ännu en klar kvällshimmel. Till helgen blir det lite blandat med först en molnig och regnig lördag och sedan en söndag med mestadels klart väder under hela dagen. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på 11 grader som varmast och 5 grader som kallast.

2020-11-02 - Väder

SMHI varnar för kraftiga vindar längs kusten med medelvindar på mellan 14 till 25 m/s, vilket kan orsaka störningar i trafik i form av att till exempel träd faller ned. Ute på havet så finns det risk för kulingar som kan vara farliga för både fritidsbåtar och små yrkesfartyg, så man bör därför inte bege sig ut på vattnet. Vindarna väntas avta natten till tisdag.

2020-10-26 - Väder

Efter förra veckans regn och kallgrader så drar något varmare vindar in för att bjuda på lite blandat väder. Måndagen blir fortsatt halvklar innan dimma drar in under kvällen, följt av regn under natten som håller i sig under tisdag förmiddag. Resten av tisdagen väntas bli molnig och under onsdagen så växlar det mellan mulet och molnigt väder innan några regndroppar faller på kvällen. På torsdag blir det desto finare med bara lätt molnighet, och fredagen blir ännu finare med en klar himmel och strålande sol. Till helgen så får vi först en regnig lördag innan veckan avslutas med en gråmulen söndag. Dagstemperaturerna väntas ligga på 8 grader som varmast och 2 grader som kallast.

2020-10-19 - Väder

Den första snön kom ganska tidigt i år, och mer snö är att vänta i veckan. Resten av måndagen blir mulen och grå innan en det bjuds på en tisdag med strålande sol. Natten mot onsdag så drar dock snöblandad nederbörd in som gradvis förvandlas till snöfall som håller i sig fram tills onsdagseftermiddag, och därefter går över till snöblandat igen innan det slutligen blir till regn. Regnet håller sedan i sig under hela torsdagen och först någon gång under fredagen så ska regnrusket upphöra för att istället ersättas med halvklart väder. Under lördagen drar gråa moln in igen och det blir mulet väder som väntas hålla i sig hela helgen ut. Dagstemperaturerna spås kommer att ligga på 5 grader som varmast och 2 grader som kallast.

2020-10-12 - Väder

Trött på regn och rusk? Oroa dig inte. Även om måndagen är regnig så ska resten av veckan bjuda på desto bättre väder. Måndagsregnet väntas hålla i sig fram tills ikväll och därefter följer en regnfri, dock molnig, tisdag. Onsdag blir ännu finare med bara lätt molnighet, och torsdag väntas bli veckans finaste dag med en klar och fin himmel och strålande sol. Natten till fredag drar lite moln in igen tillsammans med några regndroppar och resten av fredagen väntas få en halvklar himmel. Molnen fortsätter att skocka ihop sig en del efter fredagen och under helgen väntas både lördag och söndag bli molniga och något blåsiga. Dagstemperaturerna under veckan tros kommer att ligga på mellan 8 till 6 grader.

2020-10-05 - Väder

Regnigt höstväder är vad vi har att förvänta oss under veckan. Måndagens regn väntas hålla i sig fram till 15-tiden i eftermiddag och imorgon tisdag blir det dimma på förmiddagen som följs av ett ordentligt regnoväder på eftermiddagen. Onsdag väntas det falla regn i omgångar och på torsdag väntas regn under förmiddagen. Inte heller på fredag blir det ett avbrott i höstrusket då det ska regna under i stort sett hela dagen. Först på lördag tycks regnet ha dragit vidare och bjuder på en molnig dag med eventuellt någon liten solstrimma. Veckan avslutas därefter med mulet väder på söndag. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på mellan 10 till 12 grader.

2020-09-21 - Väder

Hösten börjar att göra sig allt mer känd under veckan enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Den fortsatta måndagen blir mulen och lite blåsig, och imorgon tisdag blir det först växlande väder under förmiddagen för att sedan övergå till mulet väder under eftermiddagen. Även onsdag håller det mulna vädret i sig, tillsammans med lite mer vindbyar, och sedan drar ett regnoväder in under torsdag. På fredag fortsätter regnet under morgonen för att sedan lätta upp och bjuda på halvklart väder. Under lördagen drar ytterligare ett regnoväder in som håller i sig fram tills söndag förmiddag. Helgen avslutas därefter med molnigt och fortsatt blåsigt väder under söndagseftermiddag. Dagstemperaturerna väntas ligga på mellan 17 till 11 grader.

2020-09-14 - Väder

Det väntar en vecka med en del moln och lite blåsiga vindar samt regnoväder mitt i veckan. Veckan börjar dock klar och fin med strålande sol under hela måndagen som sedan följs upp en något molnigare tisdag. Under natten till onsdag så drar ett regnoväder in som väntas hålla i sig hela dagen, och först under natten till torsdag så tror man att ovädret kommer att lättas upp för att istället bjuda på en dag med halvklart väder och en del vindar. Därefter följer två lite gråare dagar då både fredag och lördag väntas bli molniga, med en del blåsiga vindar under lördagen. Veckan avslutas med en söndag där molnen tros kommer att ha lättat upp en hel del och vindarna även ha avtagit en del. Dagstemperaturerna under veckan tros kommer att ligga på mellan 16 till 10 grader.

2020-09-07 - Väder

I veckan väntas ännu en gång ganska blandat väder. Måndagen blir fortsatt lätt molnig och imorgon tisdag så drar det in regn under morgonen, dock så håller inte regnet i sig och resten av tisdagen blir det lätt molnigt till klart väder. Under onsdagen så bjuds på liknande väder som tisdagen innan det blir desto sämre väder på torsdag då det blir ännu en regnig morgon följt av en molnig och blåsig dag. På fredag inleds helgen med halvklart väder som sedan följs upp med mer regn på lördag. Veckan avslutas med en molnig och något blåsig söndag. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på mellan 17 till 13 grader.

2020-08-31 - Väder

I veckan väntar växlande väder enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Måndagen blir mestadels molnig men framåt tisdag så bryter molnen upp och bjuder på strålande solsken som håller i sig fram tills onsdagkväll. Torsdag blir mestadels lätt molnig innan regn drar in under kvällen. Regnet håller i sig under fredag förmiddag innan det drar vidare för att ersättas av mulet väder på eftermiddagen. I helgen så tros lördag bli mestadels halvklar under dagen och sedan regnig under kvällen, och söndagen väntas bli molnig och lite blåsig. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på mellan 15 till 17 grader.

2020-08-24 - Väder

I veckan så är det svalare temperaturer som väntar, och med undantag för måndagen så väntas det även bli lite molnigare. Tisdag och onsdag så blir det halvklart och lätt molnigt, innan det drar in desto mer moln både torsdag och fredag. Lördag lättar molnen upp en hel del igen, men på söndag kommer de tillbaka och drar även med sig regnskurar som ett avslut på veckan. Dagstemperaturerna väntas ligga på mellan 17 till 14 grader.

Sidor