Du är här

Väder

2019-06-17 - Väder

I veckan så får vi sommarvärme som, förutom ett dipp under torsdagen, håller i sig till midsommar. För tidiga semesterfirare som hade hoppats på att kunna ligga ut och sola hela veckan så ges dock få möjligheter då veckan, trots värmen, ser ut att bli en molnig en. Solen kikar fram här och där under veckans gång, men i stora drag så ser molnen ut att dominera himlen under veckan, tillsammans med en och annan regnskur här och där. Även under midsommarfirandet så spår SMHI att molnen kommer att hänga sig kvar, men vi slipper åtminstone regn.

2019-06-10 - Väder

Efter förra veckans supervärme så väntas svalare temperaturer dra in, tillsammans med några regndroppar. Måndagen blir fortsatt varm innan värmen faller några grader, och de lite lägre temperaturerna håller i sig fram tills helgen då värmen återkommer under lördagen och söndagen. Under torsdag och fredag så väntas en del regn att falla.

2019-06-03 - Väder

Varierande molnighet väntar till veckan, med lite regn ett par dagar. För den som är less på temperaturer runt 10-grader sträcket så kan de glädja sig åt att värmen väntas öka under veckan, med temperaturer över 20 grader under både tisdag och lördag. Under nationaldagen på torsdag så utlovas härlig sol och 19 grader varmt, prima väder för nationaldagsfirande.

2019-05-27 - Väder

Under veckan så väntar varierande väder med både sol, moln och regn som kommer och går från dag till dag. Vi har nederbörd att vänta under både tisdag, torsdag och fredag och sedan kommer en mulen och grå helg med temperaturer runt 10-sträcket. Det blir även lite blåsigt några dagar under den andra halvan av veckan.

2019-05-20 - Väder

Veckans väder får en varm och fin start, med temperaturer som når uppemot 20-sträcket under första halvan av veckan. Torsdag och framåt så svalnar värmen dock av och vi får en del regn, och till helgen väntar mulet väder. Se till att ni försöker njuta av värmen medan den varar.

2019-05-13 - Väder

Till veckan väntar växlande molnighet, från lätt molnighet till mulet, fram tills fredag då solen planerar på att dyka fram igen. Och med solen så kommer också värmen åter, åtminstone i ett par dagar, med temperaturer uppemot 19 grader under lördagen.

2019-05-06 - Väder

Någon riktig värme likt den vi fick uppleva för ett par veckor sedan ser fortfarande ut att vara en bra bit bort. Istället väntar en molnig vecka med varierande nederbörd och vind, med störst nederbörd under tisdagen. Framåt helgen blir det något varmare, med temperaturer som ligger runt 10-sträcket.

2019-04-29 - Väder

Det är bäst att du passar på att njuta under de närmsta dagarna för mulet kallväder är påväg att dra in då helgen närmar sig. Under Valborg bjuds det på en del regn på morgonen men under dagen så lovas halvklart väder och vårvärme, med temperaturer som kryper ner mot 3 grader då natten börjar att närma sig.

2019-04-23 - Väder

Efter den härliga påskhelgen så håller vårvärmen i sig under veckan. Både idag, onsdag och torsdag utlovar SMHI sol och värme, men till helgen blir det molnigt. Några moln kommer dock inte att stoppa varmgraderna, som håller i sig hela vägen till nästa vecka.

2019-04-15 - Väder

Snart är det slut med kyliga bakslag, snö och minusgrader. Under veckan så kommer vårvärmen börja att dröja sig kvar, med temperaturer på minst 8 grader varmt varje dag. Kylgrader kryper sig fortfarande framåt under natten, men bortsett från nattkylan så har vi bara varmgrader att se fram mot.

2019-04-08 - Väder

Inte nog med att det föll snö i helgen, nu till veckan väntar ett lätt kyligt bakslag enligt SMHI. Varenda dag får vi temperaturer som ligger flera grader under nollsträcket och först till helgen så börjar vi få några varmgrader som är värda att prata om. Men fortsätter temperaturerna att stiga efter helgen så kan nästa vecka komma att bli riktigt härlig.

2019-04-01 - Väder

Förra veckan bjöd på några riktigt härligt varma dagar, men nu till veckan så blir det lite kallare igen. Temperaturerna kommer att ligga på runt 3-5 grader de flesta dagar, och nederbörd i form av regn väntas både onsdag och torsdag.

2019-03-25 - Väder

Kan våren slutligen vara på ingång? Jodå, åtminstone om du ska tro SMHI som utlovar en vecka med både sol och varmgrader varje dag. Vi kommer dock inte undan snön helt ännu då det kommer att snöa under natten måndag till tisdag. Dessutom väntar en lite blåsig vecka då nästan alla dagar bjuder på vindbyar som ligger på över 10 meter per sekund.

2019-03-18 - Väder

Har du hunnit bli less på snö och skottning ännu? Då kan du vara glad att våren kanske börjar att långsamt skymta då SMHI utlovar plusgrader. Veckan bjuder på varierande molnighet med lättare snö eller regn på onsdag och fredag. Under lördagen drar det in mer snö som övergår till regnoväder.

2019-03-12 - Väder

SMHI har gått ut med en klass 1 varning för kraftigt snöfall under onsdag eftermiddag och kväll. Det väntas komma uppemot 20 cm snö och snöfallet väntas bli värst längs kusten.

2019-03-11 - Väder

Efter föregående veckas kallgrader och snö så väntar en vecka med lite varmare väder men också desto mer snöfall enligt SMHI.

Sidor