Du är här

Väder

2020-09-07 - Väder

I veckan väntas ännu en gång ganska blandat väder. Måndagen blir fortsatt lätt molnig och imorgon tisdag så drar det in regn under morgonen, dock så håller inte regnet i sig och resten av tisdagen blir det lätt molnigt till klart väder. Under onsdagen så bjuds på liknande väder som tisdagen innan det blir desto sämre väder på torsdag då det blir ännu en regnig morgon följt av en molnig och blåsig dag. På fredag inleds helgen med halvklart väder som sedan följs upp med mer regn på lördag. Veckan avslutas med en molnig och något blåsig söndag. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på mellan 17 till 13 grader.

2020-08-31 - Väder

I veckan väntar växlande väder enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Måndagen blir mestadels molnig men framåt tisdag så bryter molnen upp och bjuder på strålande solsken som håller i sig fram tills onsdagkväll. Torsdag blir mestadels lätt molnig innan regn drar in under kvällen. Regnet håller i sig under fredag förmiddag innan det drar vidare för att ersättas av mulet väder på eftermiddagen. I helgen så tros lördag bli mestadels halvklar under dagen och sedan regnig under kvällen, och söndagen väntas bli molnig och lite blåsig. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på mellan 15 till 17 grader.

2020-08-24 - Väder

I veckan så är det svalare temperaturer som väntar, och med undantag för måndagen så väntas det även bli lite molnigare. Tisdag och onsdag så blir det halvklart och lätt molnigt, innan det drar in desto mer moln både torsdag och fredag. Lördag lättar molnen upp en hel del igen, men på söndag kommer de tillbaka och drar även med sig regnskurar som ett avslut på veckan. Dagstemperaturerna väntas ligga på mellan 17 till 14 grader.

2020-08-17 - Väder

Det blir en vecka som fortsätter att bjuda på värme och även en hel del sol. Veckan börjar klar och härlig under måndagen innan moln drar in och håller sig kvar under tisdagen. På onsdag så har molnen lättat upp och det blir lätt molnighet, men under torsdagen så tjockar de ihop sig en aning igen och himlen blir bara halvklar. På fredag blir det lätt molnigt och framåt kvällen eller natten så kan det även komma lite regn som sedan vänta hålla i sig under lördag förmiddag. När regnet dragit vidare så väntas en lördag med lätt molnighet. Efter regnet och molnen så avslutas veckan med en klar och fin söndag. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på mellan 19 till 23 grader.

2020-08-10 - Väder

En vecka med framförallt halvklar himmel är det som väntar enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Måndagen bjuder på lätt molnighet innan det halvklara drar in under tisdagen. Onsdagen väntas bli lite mörkare med en del regn som sedan drar vidare och bjuder återigen på halvklar himmel under både torsdag och fredag. I helgen så öppnar molnen upp sig en del och det blir lätt molnighet både lördag och söndag. Dagstemperaturerna under veckan väntas ligga på mellan 19 – 22 grader.

2020-06-29 - Väder

Efter den senaste tidens högsommarvärme så väntar en bra mycket svalare vecka. Under måndagen väntas regn falla under dagen som sedan följs upp av en mulen tisdag. Onsdagen blir molnig men under torsdagen lättar molnen en del och bjuder på halvklart väder. På fredag drar mer regn in innan vi får en lördag med lätt molnighet. Söndagen avslutar veckan med lite mer nederbörd. Dagstemperaturerna väntas ligga på runt 16-18 grader under större delen av veckan.

2020-06-22 - Väder

Sommarvärmen håller i sig och en riktigt varm vecka väntar. Idag måndag ser vi uppemot 22 grader och imorgon tisdag skjuter värmen rejält då det spås bli hela 30 grader varmt med halvklar himmel. Tisdagsvärmen sjunker sedan ett par grader framåt onsdagen och fortsätter att sjunka lite till under torsdag och fredag, men med temperaturer på 25-26 grader så kommer det inte direkt finnas anledning att oroa sig för att det ska bli kallt. Under helgen så blir det först ett par grader varmare igen på lördag och sedan ett par grader svalare under söndagen. Molnigheten under veckan väntas mestadels ligga på lätt molnigt.

2020-06-18 - Väder

Det är något av en svensk tradition att vädret går fram och tillbaka under midsommar. Men ska vi tro på SMHI:s senaste prognos så utlovas det sol hela helgen. Midsommaraftonen blir klar och fin med bara lite moln på förmiddagen och dagstemperaturerna väntas ligga på runt 22 grader. Midsommardagen blir lite molnigare men det spås fortfarande ordentligt med sol och temperaturer på runt 21 grader. Midsommarhelgen avslutas med en söndag som bjuder på fortsatt strålande solsken och temperaturer på runt 23 grader.

2020-06-15 - Väder

En varm vecka väntar, med högsommarvärme hela första halvan av veckan. Måndag till onsdag blir det temperaturer runt 25-gradersträcket med få moln på himlen, men på onsdagskväll drar ett regnväder in som håller i sig under torsdagen. Regnet följs upp av en midsommarafton där det väntas mycket moln, men resten av midsommarhelgen blir solig och fin med klart väder under både lördag och söndag. Dagstemperaturerna veckan väntas bli 20 grader som lägst och 26 grader som högst.

2020-06-08 - Väder

Det ser ut som att värmen verkar ha kommit för att stanna till slut, och bjuder på temperaturer på mellan 17 till 21 grader under veckan. Måndagen ger en molnig start på veckan, tillsammans med några regndroppar, men den molniga starten följs sedan upp av klart och fint väder under tisdagen. Efter tisdagens sol så blir det växlande molnighet hela veckan ut med lätt molnighet under onsdagen som går över till halvklart på torsdag och sedan molnigt på fredag. Under helgen så får vi en lördag med lätt molnighet och en gråmulen söndag.

2020-06-02 - Samhällsinformation

SMHI har utfärdat en vädervarning rörande stora regnmängder i Västernorrlands län under eftermiddagen och kvällen. Det väntas falla regn- eller åskskurar som kan ge över 35 mm regn under tre timmar, något som kan leda till bland annat översvämningar i källare. Varningen gäller framförallt i västra delar av länet, med stora lokala variationer.

2020-06-01 - Väder

Under starten på veckan så fortsätter sommarvärmen som drog in under helgen och håller i sig fram tills tisdagskväll då temperaturen börjar att sjunka. Det blir dock inga kallgrader och både onsdag och torsdag så visar termometern på runt 16 grader. På fredag blir det något varmare igen innan ett regnoväder drar in under lördagen som sedan håller i sig helgen ut. Förutom regnig så blir söndagen även rätt så blåsig.

2020-05-29 - Väder

Helgen ser ut att bjuda på årets första riktigt somriga dagar, med temperaturer på över 20 grader varmt. Så passa nu på att gå ut och svettas bort det sista av vinterrusket som fortfarande kan finnas kvar i kroppen. Kanske bjud med mamma ut på en härlig picknick ute i naturen på söndag då det är mors dag? Kom bara ihåg att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och att hålla distansen till varandra.

2020-05-25 - Väder

Nu så ser det ut som att vårvärmen äntligen infinner sig även här i Örnsköldsvik. Under de flesta dagar i veckan så kan vi vänta oss temperaturer på runt 16-17 grader, dock med varierande sol och molnighet. Måndagen blir klar och sedan får vi lätt molnighet tisdag och onsdag (med även en del regn under onsdagmorgonen) innan det blir gråmulet på torsdag som sedan följs upp av molnigt väder på fredag. Under helgen lättar molnen upp något och bjuder på halvklart väder lördag och söndag. Kanske bra läge att bjuda med mamma ut i naturen på söndag när det är mors dag?

2020-05-18 - Väder

Mulet väder och vårvärme som fortfarande verkar vilja hålla sig borta är att vänta i veckan enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Måndag och tisdag väntas det komma en del regn, med som mest under tisdagen, och därefter så följer molnigt och mulet väder med oss hela veckan ut. Under helgen kan det även komma att bli något blåsigt. Dagstemperaturerna väntas ligga på mellan 8 till 11 grader.

2020-05-11 - Väder

I veckan kommer det fortsätta att råda växlande molnighet, enligt SMHI:s 10-dygnsprognos. Hela veckan ut växlar det mellan halvklart och molnigt och framåt helgen så blir även vindarna något starkare samtidigt som det kommer några droppar regn under fredagen. Dagstemperaturerna spås ligga på mellan 7 till 9 grader, så den som längtar efter ordentlig vårvärme får tyvärr fortsätta att vänta.

Sidor