Du är här

Väder

2021-05-12 - Väder

Imorgon blir det att gå ut och ta del av det härliga vädret. Då tycks vi nämligen få den första riktigt varma vårdagen med strålande solsken och temperaturer som kan nå uppemot 17 grader, enligt SMHI. Vindarna ser inte ut att bli särskilt farliga heller utan kommer nog snarare att fläkta skönt i solen. Perfekt väder för en härlig dag ute med familjen med andra ord. Till helgen väntas desto sämre väder med risk för regn under både fredag och lördag, så det gäller att passa på och njuta medan ni kan!

2021-05-10 - Väder

Till veckan väntas återigen en hel del moln och även lite regn. Men vi får även lite finare vårtemperaturer enligt SMHI:s 10-dygnsprognos.

2021-05-03 - Väder

Någon ordentlig vårvärme verkar ännu vara en bit bort. Till veckan väntar nämligen en hel del molniga och blåsiga dagar enligt SMHI:s 10-dygnsprognos.

2021-04-26 - Väder

I veckan väntar mestadels molnigt väder enligt SMHI:s 10-dygnsprognos.

2021-04-19 - Väder

Det blir till att njuta av de solchanser som ges under veckan. Efter förra veckans vårvärme och superväder så väntar nämligen en vecka med lite kallare temperaturer och molniga dagar.

2021-04-12 - Väder

Efter den snöiga starten så får vi en vecka där det bjuds på ordentligt med sol enligt SMHI:s 10-dygnsprognos.

2021-04-08 - Väder

SMHI har utfärdat en Varning klass 1 snöfall gällande fredag morgon och förmiddag i hela Västernorrland. Det väntas kunna falla uppemot 10 cm snö eller blötsnö som kan komma att orsaka halka på vägarna. Det kan även komma att bli lite blåsigt. Förare bör vara uppmärksamma och ta det lugnt i trafiken.

2021-04-06 - Väder

Under veckan får vi lite smak av typiskt aprilväder, enligt SMHI:s 10-dygnsprognos.

2021-03-29 - Väder

I veckan får vi blandat väder med både soliga, molniga och mulna dagar som varvas med lite blåsiga vindar.

2021-03-22 - Väder

I veckan väntas en del vårtemperaturer, men vi får även regn och lite blåsigt väder under helgen enligt SMHI:s 10-dygnsprognos.

2021-03-15 - Väder

I veckan får vi både sol och temperaturer på plussidan, dock så väntas blåsigt väder till helgen.

2021-03-11 - Väder

SMHI har utfärdat en varning klass 1 för snöfall i länet och framförallt kusten. Under torsdag kväll till och med fredag morgon så väntas det falla 10-15 cm nysnö, och det kommer att finnas risk för halka på vägarna. Det väntas även bli rätt så blåsigt under både dagen och kvällen. Förare bör vara uppmärksamma och ta det lugnt i trafiken.

2021-03-08 - Väder

Under sportlovsveckan får vi mestadels gråmulet väder med en del snö och något blåsiga dagar. Måndagen blir fortsatt mulen med lite snöfall, och tisdagen blir även den mestadels grå, dock så dyker solen fram en stund under eftermiddagen. På onsdag så börjar dagen halvklar innan det börjar växla från molnigt till mulet väder, och på torsdag så väntas gråmulet väder hela dagen tillsammans med ett lättare snöfall. Under fredagen så drar ett större snöfall in som håller i sig under inte bara hela fredagen utan även stora delar av lördagen och börja avta först på lördag eftermiddag. Veckan avslutas därefter med en gråmulen söndag. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på -6 grader som kallast och 1 grader som varmast.

2021-03-01 - Väder

Till veckan väntas fler dagar med tidig vårvärme, dock så blir det lite kallare under veckans andra halva. Måndagen blir fortsatt klar och fin fastän lite blåsig, och tisdagen väntas även den bli riktigt fin dock med lite moln på himlen. På onsdag ska det bli halvklart väder men på torsdag har molnen lättat upp och vi får en klar och fin dag, dock något kyligare. Både solen och de något kallare graderna håller i sig under fredagen. Till helgen så blir det desto molnigare med först en gråmulen lördag där det väntas både vind och ett litet snöfall under förmiddagen, och sedan en molnig söndag där snöbyar drar in under eftermiddagen. Dagstemperaturerna under veckan tros kommer att ligga på 7 grader som varmast och -2 grader som kallast.

2021-02-22 - Väder

Det blir en hel del grått i veckan, men det väntas även bli en vecka med mestadels varmgrader. Måndagen blir fortsatt mulet men under kvällen drar ett snöfall in som håller i sig fram tills runt lunchtid under tisdagen. Därefter så väntas det blandad molnighet under resten av tisdagen. På onsdag spås mulet väder hela dagen, men på torsdag så ska molnen lätta upp litegranna fastän det även då blir molnigt väder. Fredagen tros kommer att bli mestadels halvklar, dock finns det risk för snöblandat regn under dagen. Till helgen så får vi en lördag där det ska bli soligt och fint under dagen innan veckan avslutas med en söndag där det väntas lätt molnighet. Det finns nog en hel del risk för snöslask under veckan då dagstemperaturerna tros kommer att ligga på ovansidan av 0-sträcket under fem av veckans sju dagar, med dagstemperaturer på 7 grader som varmast och -3 grader som kallast.

2021-02-15 - Väder

Småkyligt, molnig himmel och snö till helgen är vad vi har att vänta under veckan. Både måndag och tisdag blir klara och fina, men på onsdag drar gråa moln in och det blir mulet väder hela dagen. Det gråmulna vädret lättar upp en aning under torsdagen men drar sedan ihop sig igen under fredagen samtidigt som ett litet snöfall drar in över kommunen. Lördagen väntas bli grå även den med ett mindre snöfall under förmiddagen, och veckan avslutas med ytterligare ett snöfall på söndag. Dagstemperaturerna tros kommer att ligga på 1 grader som varmast och -9 grader som kallast.

Sidor