Du är här

Sport & Fritid

2017-12-09 - Modo Hockey

Modo tog en knapp seger på lördagskvällen mot AIK i SDHL, men det blev en spännande historia. Jenelle Kohancuk kvitterade AIK:s ledning med knappa minuten kvar och matchen avgjordes på straffar, avgörande straff inslagen av Alice Östensson innebar seger med 3-2 (0-0,1-1,1-1,0-0,1-0)
Målskyttar Modo: Kohanchuk, Tougas, Östensson. Imorgon väntar ny match hemma, nu mot SDE.

2017-12-09 - Hus & Trädgård

Genom att utfodra våra övervintrande småfåglar i trädgården, får du naturens spektakel in på knuten och hjälper dem att överleva vintern.

2017-12-09 - Mat & dryck

Banketten på söndag, som hålls i Blå hallen i Stockholms stadshus efter utdelningen av Nobelpriset, samlar delar av den nationella och internationella kockeliten. En av dem är Fredrik Gidlund, Örnsköldsvik.

2017-12-08 - Modo Hockey

Allsvenskan är ingen lätt serie. Det har Modo blivit varse och prestera stabilt i match efter match har varit svårt.
Men kanske är laget inne på rätt spår. 3-1 mot Tingsryd ger vissa förhoppningar inför fortsättningen.

2017-12-08 - Modo Hockey

”Tingsryd är ett bra lag och ett av lagen vi haft svårt för den här säsongen. Det kommer att krävas hårt jobb från alla för att vi ska kunna åka hem med tre poäng”, kommenterar ModoHockeys huvudtränare Hans Särkijärvi inför matchen där backen Tommy Enström glädjande gör säsongsdebut efter lång skadefrånvaro.

2017-12-07 - Mat & dryck

Med anledning av att Örnsköldsviks Hamn & Logistik AB inte kan genomföra en extra färjetur på kvällen fredagen den 8 december tvingas Ulvö Hotell ställa in julbordet för sina gäster.

2017-12-07 - Övrigt

Hos Georg Nordin i Leding utanför Björna är det verkligen upplyst. De senaste sex åren har han pimpat sitt hus. I början var det mest enklare belysning, men med åren har han utökat och numer är det lampor lite här och där omkring huset som lyser upp i decembermörkret.

2017-12-06 - Modo Hockey

Idag presenterades det svenska JVM-laget till kommande mästerskap i USA av coachen Tomas Montén och en av de uttagna är Modos Jesper Sellgren, som en av åtta backar. En av de åtta kommer förmodligen att få lämna truppen inför JVM-spelet som pågår från 26/12 till 5/1. Hela truppen hittar du här!

2017-12-05 - Modo Hockey

De vita hästarna hade inte mycket att säga till om mot de röda modoiterna denna kväll. Tre modomål i första perioden banade väg för en säker seger utan att man imponerade. Det såg lugnt och tryggt ut fram till tio minuter kvar då Vita Hästen gjorde sitt andra mål. I sin sjunde raka match så visade Isak Wallin, trots att han inte hade många svåra skott, att han är en viktig kugge i maskineriet.
Modo Hockey – Vita Hästen 4-2 (3-1, 1-0, 0-1).

2017-12-05 - Modo Hockey

Ikväll väntar hemmamatch mot Vita Hästen som ligger på samma antal poäng i den fortsatt täta HockeyAllsvenska tabellen.

2017-12-05 - Föreningsliv

Tvillingsta koloniförening hade sin 5:e adventsträff nyligen.

2017-12-04 - Modo Hockey

Damkronornas huvudcoach Leif Boork har tagit ut truppen till fem-nationsturneringen Pre Olympic Cup i Rauma, Uusikaupunki och Kupitta, Finland. Fem spelare från Modo Hockey finns med i truppen.

2017-12-02 - Modo Hockey

I fredags blev det uddamålsförlust hemma mot Luleå, idag tog Modo dam revansch på bortaplan och vände 2-0 till seger i förlängningen med 2-3 (2-0,0-1,0-1, 0-1). Segerskýtt blev Jenelle Kohanchuk. Övriga målskyttar i segermatchen: M Cava och K Tougas.

2017-12-01 - Modo Hockey

På fredagskvällen var det dags för rond två i Västernorrlandsderbyt mellan Timrå och Modo. Det förra mötet slutade med Timrå-vinst.

I två perioder var det en målfattig men chansrik match, där framförallt Isak Wallin stod för flertalet fina räddningar. Emil Molin slog in en retur i den andra perioden och Modo tog ledningen och laget hade full koll på matchen. Men i den tredje perioden var det slut på roliga för Modo. Timrå gör fyra raka mål och Modo var ett slaget gäng. Timrå vinner med 4-1.

2017-12-01 - Hockey

– Det känns stort att både jag och Henrik lyckats med det i en och samma organisation. I en stad som vi trivs fantastiskt bra i, säger Daniel till Sportbladet efter sina tre poäng i 5–3-segern mot Nashville.

2017-12-01 - Modo Hockey

"Det är ett härligt tryck på läktarna i de här matcherna och jag är övertygad om att det här blir en härlig batalj", kommenterar huvudtränare Hans Särkijärvi inför matchen.

Sidor