Du är här

Sport & Fritid

2019-12-14 - Ungdom

För utvecklingen av landsbygden är det essentiellt att unga hörs, trivs och kan påverka i sin bygd. Föreningar som driver utvecklingen av sina bygder håller så klart med – men ibland kan det kännas svårt att nå ut till unga eller hitta bra sätt att inkludera unga i sin förening eller bygd. I Leader Höga Kustens nya satsning ”TALKO-ung ideell kraft” får föreningar och unga i bygder i Sollefteå, Kramfors, Härnösand och Örnsköldsvik utbildning, nätverk och pengar för att hitta nya vägar för att skapa bättre förutsättningar för ungas delaktighet på landsbygden.

2019-12-13 - Modo Hockey

Händelserikt och bra modospel i första och välförtjänt 3-1-ledning som utökades rättvist i andra då Adam Tambellini elegant gjorde 4-1 innan SSK reducerade i powerplay. Det blev dramatiskt till slut. SSK kom närmare och pressade, men Tambellini avgjorde i tom bur med sekunder kvar.
Noterbart: Förstakedjan stod för samtliga modomål denna kväll.

2019-12-13 - Nyheter/Reportage

Luciashowen till häst är tillbaka och nu deltar publiken som domare i dueller mellan olika Disneyfigurer.

2019-12-13 - Modo Hockey

Det är knappt någon tid för vila då Modo nu har rest söderut för att möta Södertälje på bortaplan.
– Vi har adderat ett riktigt hårt individuellt jobb i boxplay där alla tar stor individuell stolthet i att inte släppa in mål och det är väldigt viktigt i det långa loppet, kommenterar Björn Hellkvist till Modo Channel på klubbens hemsida.

2019-12-12 - Nyheter/Reportage

Diplom har under Nobeldagen tilldelats sex elever som har utmärkt sig under året vid Höga Kusten Teoretiska Gymnasium.

2019-12-11 - Modo Hockey

Kors i taket! Modo lyckades göra sina tre första mål i matchen i powerplay och vände Moras 2-1-ledning till rättvisa 4-2 efter två perioder. Mora bjöd till i sista perioden och kunde reducera, men Modo lyckades ta hem säsongens tolfte trepoängare i Fjällräven Center.

2019-12-11 - Modo Hockey

Klockan 19.00 ikväll blir det hemmamatch när Modo möter Mora för tredje gången den här säsongen.
– Vi ska inte tänka framåt för långt utan istället vara här och nu i det vi gör, kommenterar assisterande tränare Pär Styf till Modo Channel på klubbens hemsida.

2019-12-10 - Bra att veta med Webben 7

Nu är det återigen hög säsong för vinterkräksjukan. Här finner du allmän information och saker du bör komma ihåg ifall du eller någon i hushållet skulle drabbas av magsjukan.

2019-12-09 - Modo Hockey

I helgen drog Modo Hockeys J18-trupp hem segern under J18 Elit Norra när de vann mot Piteå och därmed säkrade de två poäng som gav dem förstaplatsen.

2019-12-09 - Mat & dryck

Idag den 9 december är dagen då vi firar julens goda och mest klassiska kaka, pepparkakan. Det finns många recept på pepparkakor och känner du inte för att gå och köpa en burk färdiga så finns här recept på både klassiska pepparkakor och mjuk pepparkaka.

2019-12-08 - Motor

Miljöpartiet föreslår en premie till de som konverterar om sin bensinbil till gas- eller etanoldrift. Förslaget ses som positivt av bland annat 2030-sekretariatet och Sveriges fordonsverkstäders förening, SFVF.

2019-12-07 - Modo Hockey

Det var fart, fläkt och kamp när serieledarna Björklöven tog emot Modo på lördagen i det tredje mötet lagen emellan denna säsong. Modo var i ledningen i andra perioden, men Löven vände inom dryga minuten. Tambellini kvitterade i tredje och matchen gick till straffläggning och hemmalaget drog det längsta strået.

2019-12-07 - Sport & Fritid

Paradiset kan nu erbjuda sina spa-kunder en helkropps kryoterapi – och vad är detta kan man undra?
Jo, en maskin som omger din kropp med nedkylt kväve, under 2-3 minuter står du i minus 150 grader. 7ans reporter Nisse Ågren har testat.

2019-12-07 - Sport & Fritid

Hälsa och återhämtning är ledorden för Paradisets nya spa-avdelning som öppnats i dagarna.
– I och med detta är vi det upplevelsebad som har störst spa i hela Sverige, konstaterar David Berglund, enhetschef.

2019-12-06 - Övrigt

Webben7 har en X-tra medarbetare – Jonas Nordin, allmänt känd som SuperNordin. Förutom hans egen sida supernordin.se, där han rapporterar om Örnsköldsvik, tar han också bilder åt webben7.

2019-12-06 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening meddelar idag att de kommit överens om en kontraktsförlängning med backen Victor Blom. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.
– Vi ser Victor som en viktig byggsten i ÖHF de kommande åren och är glada över att vi säkrat upp hans tjänster, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

Sidor