Du är här

Roligt

2018-03-31 - Roligt

Imorgon är det dags för första april igen och det gäller att se upp med vad man läser och hör. Här kommer ett urval av några av de kända och lyckade skämten som dragits av TV, radio och tidningar under åren.

2018-01-06 - Roligt

Visst finns det mängder av fördomar om stockholmare och norrlänningar. Här kommer en till med anledning av årstiden.

2017-12-24 - Roligt

Önskar alla vi på Sjuan till alla er runt om i Örnsköldsvik – på 60 olika språk.

2017-03-31 - Roligt

Imorgon visar almanackan 1 april och då det gäller att vara vaksam, ibland kan det verka som om det är första april året om. Aprilskämt är en typ av practical joke som tillämpas över stora delar av världen just denna dag. Att lura någon på första april har väl de flesta gjort. Att blivit utsatt för skämt likaså. Ofta brukar radio, teve samt dags- och kvällstidningar försöka skoja med något dråpligt roligt.

2017-03-11 - Tävlingar

Gratis barnteater med Clownen Daff-Daff blir det imorgon söndag, 12 mars klockan 14.00, på Folkan Teater.

2016-12-13 - Roligt

Det var skönsång och det bjöds på egendesignade pepparkakor när 7ans spektakulära Luciatåg besökte företag och köpcentra i Örnsköldsvik. En julgran, en lusse-ren och en tomte var i släptåg bakom Nyckelpigan som röstats fram till årets Lucia på 7an. Se fler bilder och video här!

2016-12-09 - Roligt

Det har blivit tradition att bjuda sina hyresgäster på uppskattad julshow och I år var det ö-viks egen showgubbe Jens Nilsson, radioprofilen Lars T Johansson och musikern Per-Åke Stockberg som stod för underhållningen. Nicklas Nyberg var som vanligt också med på ett hörn. Se fler bilder och videoklipp här!

2016-09-28 - Roligt

Över 12 miljoner har kollat in detta högst märkliga och uppenbart heltokiga tips om hur man kan ansluta vanliga hörlurar till sin nya Iphone7, och det tokigaste är att många tydligen har anammat tipset. Se klippet här!

2016-09-23 - Roligt

Säkert får du skräppost i massor varje dag och de flesta är svåra att spärra. Igår kom detta meddelande och man undrar ju verkligen om detta avser en film- eller musikleverantör. Verkligen genomtänkt!

2016-06-15 - Roligt

Nu börjar satsningen på världens bästa sommarlov! Örnsköldsviks kommun har beviljats statliga medel för gratis sommarlovsaktivister för barn och unga 6 - 15 år. Här hittar du alla aktiviteter som föreningar kommer att ordna i sommar. Klicka på varje förening (länk) så kommer du till ännu mer information om aktiviteten.

2016-05-08 - Roligt

Jonny Morian, Niclas Nyberg eller Alexander Söderberg? Det var den stora frågan inför korvätartävlingen under Öviksmässan.
Svaret blev den sistnämnda.

2016-03-24 - Roligt

Det är osäkert när påsktraditionen att barn klär ut sig till påskkärringar tog sin början i Sverige, men seden var spridd i västsvenska städer vid mitten av 1800-talet.

2016-03-05 - Roligt

Tigerjakten, Fader Abraham och Klappa händerna i sporthallen klockan 17 idag, lördag 5 mars.

2016-03-03 - Roligt

På vägen upp till Örnsköldsvik från Stockholm för att besöka farfar och släkten hade Marika, Jimmy och Cornelia bestämt sig för att lämna en nalle, "Maja", som de tänkt skulle få resa Sverige runt. Detta skulle bli ett annorlunda lärande om Sverige för dottern i familjen, som har lite andra behov av inlärning. Nalle lämnades ca 2 mil söder om Örnsköldsvik på en rastplats på norrsidan av vägen i måndags med en lapp med mejladress och en #nallenmajassverigerunt. Nu undrar familjen hur det går för deras Maja.

2015-12-13 - Roligt

En galax med världar så olika vår egen, men med problem som vi även möter här. Utopia World är ett interaktivt spel, delvis skapat av elever för elever, där målet är att fixa nya förutsättningar för roliga lärandeprocesser om demokrati.

2015-12-13 - Roligt

Idag är det Lucia och det firas med luciatåg och lussebullar. Se här när vi på 7an lussar för Örnsköldsvik med sång och fiskedamm. Se WEBB-TV-inslaget här!

Sidor