Du är här

Roligt

2018-11-01 - Roligt

Dunkla hallar, spöken, häxor, vampyrer och en kusligt massa godis. Oavsett vad man själv tycker om Halloween så är detta rysliga firande något som växer sig större även här i Örnsköldsvik. Så här såg det ut hos 7ans Peter Eskelind som hade smyckat ut huset för att skrämma de som kom för att knacka på och säga ”bus eller godis”.

2018-10-29 - Roligt

Jörgen Westin, uppvuxen i Ö-vik, har för andra året i rad prisats för sina skickligt utmejslade pumpor i en tävling på Carnegiebryggeriet i Stockholm.
– Det är roligt att få göra något skulpturalt och utnyttja tjockleken i skalen, säger den 40-årige designern.

2018-10-27 - Roligt

Till veckan firas både Halloween och Allhelgona, och kanske du har planerat att gå på en maskeradfest eller liknande. Men du har glömt att ordna en dräkt! Här får du 7 tips på kusligt enkla sätt som du kan klä ut dig inför Halloweenfesten.

2018-05-23 - Roligt

Den ene titulerades flerfaldig svensk mästare i trolleri och den andra blev världsmästare i gatumusik.
Janne Sundin och sonen Peter har följts åt genom åren och när den äldre flyttat in i vård- och omsorgsboende städar den yngre fram massor av minnen ur garderober och förråd
Se små trick & en blues7a på gitarr med Peter här i webb-TV-inslaget!

2018-03-31 - Roligt

Imorgon är det dags för första april igen och det gäller att se upp med vad man läser och hör. Här kommer ett urval av några av de kända och lyckade skämten som dragits av TV, radio och tidningar under åren.

2018-01-06 - Roligt

Visst finns det mängder av fördomar om stockholmare och norrlänningar. Här kommer en till med anledning av årstiden.

2017-12-24 - Roligt

Önskar alla vi på Sjuan till alla er runt om i Örnsköldsvik – på 60 olika språk.

2017-03-31 - Roligt

Imorgon visar almanackan 1 april och då det gäller att vara vaksam, ibland kan det verka som om det är första april året om. Aprilskämt är en typ av practical joke som tillämpas över stora delar av världen just denna dag. Att lura någon på första april har väl de flesta gjort. Att blivit utsatt för skämt likaså. Ofta brukar radio, teve samt dags- och kvällstidningar försöka skoja med något dråpligt roligt.

2017-03-11 - Tävlingar

Gratis barnteater med Clownen Daff-Daff blir det imorgon söndag, 12 mars klockan 14.00, på Folkan Teater.

2016-12-13 - Roligt

Det var skönsång och det bjöds på egendesignade pepparkakor när 7ans spektakulära Luciatåg besökte företag och köpcentra i Örnsköldsvik. En julgran, en lusse-ren och en tomte var i släptåg bakom Nyckelpigan som röstats fram till årets Lucia på 7an. Se fler bilder och video här!

2016-12-09 - Roligt

Det har blivit tradition att bjuda sina hyresgäster på uppskattad julshow och I år var det ö-viks egen showgubbe Jens Nilsson, radioprofilen Lars T Johansson och musikern Per-Åke Stockberg som stod för underhållningen. Nicklas Nyberg var som vanligt också med på ett hörn. Se fler bilder och videoklipp här!

2016-09-28 - Roligt

Över 12 miljoner har kollat in detta högst märkliga och uppenbart heltokiga tips om hur man kan ansluta vanliga hörlurar till sin nya Iphone7, och det tokigaste är att många tydligen har anammat tipset. Se klippet här!

2016-09-23 - Roligt

Säkert får du skräppost i massor varje dag och de flesta är svåra att spärra. Igår kom detta meddelande och man undrar ju verkligen om detta avser en film- eller musikleverantör. Verkligen genomtänkt!

2016-06-15 - Roligt

Nu börjar satsningen på världens bästa sommarlov! Örnsköldsviks kommun har beviljats statliga medel för gratis sommarlovsaktivister för barn och unga 6 - 15 år. Här hittar du alla aktiviteter som föreningar kommer att ordna i sommar. Klicka på varje förening (länk) så kommer du till ännu mer information om aktiviteten.

2016-05-08 - Roligt

Jonny Morian, Niclas Nyberg eller Alexander Söderberg? Det var den stora frågan inför korvätartävlingen under Öviksmässan.
Svaret blev den sistnämnda.

2016-03-24 - Roligt

Det är osäkert när påsktraditionen att barn klär ut sig till påskkärringar tog sin början i Sverige, men seden var spridd i västsvenska städer vid mitten av 1800-talet.

Sidor