Du är här

Övrigt

2017-12-03 - Övrigt

Finlands 100-årsjubileum sedan självständighetsförklaringen 6 december 1917 har firats på många olika sätt under hösten och nu på onsdag är vi framme vid kulmen av firandet då självständighetsdagen uppmärksammas i Örnsköldsviks kyrka klockan 18.30.

2017-12-02 - Övrigt

Nu i helgen fylls Stora Torget av alltifrån mat och hantverk till utställningsbilar. Det är nämligen dags för årets upplaga av Örnsköldsviks Vintermarknad.

2017-12-01 - Övrigt

Webben7 har en X-tra medarbetare – Jonas Nordin, allmänt känd som SuperNordin. Förutom hans egen sida supernordin.se, där han rapporterar om Örnsköldsvik, tar han också bilder åt webben7. Den här veckan har han hittat lite adventsstämning.

2017-11-30 - Övrigt

– Vi känner oss stolta över att få vara delaktiga i kirurgavdelningens ambition i att skapa hemkänsla och trygghet för människor i slutskedet av livet, säger Bert Ulander, Odd Fellow logen 157 Frans Kempe.

2017-11-24 - Övrigt

Det rör sig i Nätradalen och på många håll är tongångarna positiva inte minst kring befolkningsutvecklingen. Det har bland annat lett till att barnomsorgsplatserna i Bjästa och Köpmanholmen inte räcker till samt en ökad efterfrågan på bostadsmarknaden.
– Angenäma bekymmer som vi ska vara glada över, säger Siv Sandberg.

2017-11-24 - Övrigt

Webben7 har en X-tra medarbetare – Jonas Nordin, allmänt känd som SuperNordin. Förutom hans egen sida supernordin.se, där han rapporterar om Örnsköldsvik, tar han också bilder åt webben7. Senaste veckan har han bland annat varit på Stora Torget när MIVA informerade om hur vi ska använda våra toaletter. Jonas hann också få några bilder av den härliga snön, innan den regnade bort.

2017-11-21 - Övrigt

Jul och lucia närmar sig och ett gäng från Umeå och Örnsköldsvik är på väg till ett stort äventyr i Bremen i Tyskland. En luciaturné med 25-30 spelningar väntar i december. Turnén är ett samarbete mellan musikestetiska programmet vid Umeå Internationella Gymnasium och Nolaskolan i Örnsköldsvik samt Svenska Konsulatet i Bremen.

2017-11-19 - Övrigt

Örnsköldsviks kommun arbetar för en fördomsfri miljö där homo-, hetero-, bisexuella samt trans- och queerpersoner personer accepteras på lika villkor och där vi ser människan bakom varje individ, i ett öppet samhälle som inte är slutet och fördomsfullt. Nästa vecka återkommer Regnbågsveckan. Se program här!

2017-11-17 - Övrigt

Webben7 har en X-tra medarbetare – Jonas Nordin, allmänt känd som SuperNordin. Förutom hans egen sida supernordin.se, där han rapporterar om Örnsköldsvik, tar han också bilder åt webben7. Den här veckan blev han intervjuad på P4 Västernorrland, lyssna på intervjun här.

2017-11-14 - Övrigt

I samband med årets Regnbågsvecka gästas Örnsköldsviks kommun av föreläsaren, inspiratören och prästen Ann-Christine Ruuth. Ann-Christine, som definierar sig som transperson, lyfter under rubriken ”Tänk om chefen är trans?!” angelägna frågor om öppenhet på arbetsplatsen.

2017-11-11 - Övrigt

Alve har sålt sina leksaker, avlagda kläder och en tavla han målat för att samla in pengar till Världens Barn. Senast bakade han drösvis med drömmar för att hjälpa unga som saknar resurser att uppfylla sina egna.
Alve är 7-åringen med ett väldigt stort hjärta.

2017-11-10 - Övrigt

Webben7 har en X-tra medarbetare – Jonas Nordin, allmänt känd som SuperNordin. Förutom hans egen sida supernordin.se, där han rapporterar om Örnsköldsvik, tar han också bilder åt webben7. Den här veckan har han skickat in bilder som visar hur han håller sig i form.

2017-11-10 - Övrigt

En 55–årig svetsare från Örnsköldsvik blev den tredje historiska vinnaren av Dagsvinsten på Triss Premium. Mannen får från och med nu 10 000 skattefria kronor per dag i ett helt år. Vinstlotten köpte han hos Direkten i Örnsköldsvik.
– Fantastiskt roligt att vi sålde den och att vinsten hamnade i Örnsköldsvik, säger butiksinnehavaren Dick Witzansky.

2017-11-03 - Övrigt

Webben7 har en X-tra medarbetare – Jonas Nordin, allmänt känd som SuperNordin. Förutom hans egen sida supernordin.se, där han rapporterar om Örnsköldsvik, tar han också bilder åt webben7. Senaste veckan har han fortsatt dokumenterat att hösten är här med dess härliga färger, han har varit på Stora torget där Vänsterpartiet visade upp sig och dessutom har han ett par bilder på meningslös skadegörelse och hur det INTE ska se ut vid återvinningsstationerna.

2017-10-27 - Övrigt

Webben7 har en X-tra medarbetare – Jonas Nordin, allmänt känd som SuperNordin. Förutom hans egen sida supernordin.se, där han rapporterar om Örnsköldsvik, tar han också bilder åt webben7. Senaste veckan har han bland annat besökt PMU Second Hand i Gullänget där Inredningsverkstaden var på plats.

2017-10-23 - Övrigt

I dag måndag har redaktionen, säljavdelningen och ateljén på Tidningen 7 bekymmer med sin digitala telefonväxel.

Sidor