Du är här

Övrigt

2018-07-14 - Övrigt

”Snart är det dags för ett dopp i det blå
Få bort sanden mellan tårna och svalka min kropp…”
Ingen sommar är fulländad utan bad – och vem behöver fly till en utländsk sandstrand när vår egen kommun kryllar av härliga badvatten?

2018-07-02 - Övrigt

Onsdag 4 juli kommer Norrlands Motorhistoriker till Bruksgodset i Banafjäl, som också arrangerar bagegeluckeloppis.

2018-06-16 - Övrigt

Söndag 17 juni är det dags för årets första bilbingo på Billsta IP.

2018-06-14 - Övrigt

Fredriksskans i Kalmar har folk hört talas om, men Fredrikvallen i Bredbyn än så länge inte lika känd. Men det lär nog bli ändring på det. Anundsjö Skidskytteförening och andra hängivna anundsjöbor har nämligen sett till att hylla sin OS-hjälte; skidskytten Fredrik Lindström, med att döpa sin skidskyttearena till Fredrikvallen och pryda infarten till Bredbyn med nya skyltar. Alla bör få veta var guldmedaljören hör hemma.

2018-05-26 - Övrigt

Nu är det klart kring den närmaste framtiden för laserhallen; Area 1, som under en längre tid sett sig om efter nya och ändamålsenliga lokaler. Någon gång i höst kommer verksamheten flytta in det som tidigare var ÖoB:s ytor i Arnäs köpcenter.

2018-05-26 - Övrigt

På måndag den 28 maj klockan 19 föreläser Pamela Andersson på Nolaskolan i Örnsköldsvik. Hon är chefredaktör för tidningen ToppHälsa, ständig panelmedlem i Sportpanelen i SVT:s Gomorron och är aktuell med boken och föreläsningen ”Jag ska inte dö i dag” där hon skriver och berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan beskedet kom.

2018-05-26 - Övrigt

Vi frågade några ö-viksbor om hur de ska fira mor på söndag.

2018-05-24 - Övrigt

På lördag den 26 maj arrangerar Gottne IF Gottneloppet, med start och målgång på Haraldsängen. Vuxna går, lunkar, joggar eller löper 10 kilometer och för barn är det 1,5 kilometer som gäller.

2018-05-23 - Övrigt

Två av världens bästa orienterare springer O-Ringen Höga Kusten i sommar. Inga mindre än flerfaldiga mästarinnan; schweiziskan Simone Niggli och den nuvarande världsmästaren på långdistans; norrmannen Olav Lundens.

2018-05-16 - Övrigt

Ett tydligt vårtecken är när allt fler går, lunkar eller löper runt Höglandssjön och förra onsdagen var det premiär för Hägglundsjoggen. Ikväll är det åter dags, nu den andra i ordningen av fem tillfällen.

2018-04-25 - Övrigt

Vad hittar alla Ö-viksbor på under helgerna? ”Min helg” ger dig svar och inspirerar kanske till egna aktiviteter. Först ut är Sofia Domeij som ser fram emot en lång familjehelg hemma i Ö-vik.

2018-04-07 - Övrigt

Han tycker om att mysa i famnen och kommer springande till husse och matte om han blir orolig. Samtidigt kan han vara lynnig och lättretlig. Men vad han än gör är igelkotten Sputnik alltid älskad.
– Jag har aldrig träffat ett så litet djur med så stor personlighet tidigare, säger matte Linnea.

2018-04-06 - Övrigt

Att husdjur engagerar råder det inga tvivel om och på senare tid har bidragen haglat in till redaktionen. 1,5-årige schäfern Theo fick platsen på första sidan i dagens Tidning. Se fler bilder här på läsarnas husdjur!

2018-04-06 - Övrigt

När Johan Hamberg var yngre så började han intressera sig för alla möjliga djur och det blev många timmar med djurkanalen Animal planet. Dessutom var han en trogen besökare när Reptilhuset i Arnäsvall var igång. Idag har han och sambon Jenny tre något annorlunda husdjur hemma i villan i Köpmanholmen, nämligen två ödlor och en spindel.

2018-03-29 - Övrigt

Den här helgen firar du påsk - men vad handlar firandet egentligen om?
Webben 7 har svar på det.

2018-03-21 - Övrigt

Nu på lördag arrangeras Issäkerhetes dag i Gullvik i syfte att sprida kunskap kring säkerhet på is.

Sidor