Du är här

Övrig sport

2018-09-22 - Innebandy

När tränarna säger sitt om SSL kommer KAIS Mora vinna serien i år igen, framför regerande mästarna IKSU. Och Örnsköldsvik åker ur.

2018-09-20 - Innebandy

Som väntat blev motståndet övermäktigt. ÖIB hade inte mycket att sätta emot de svenska mästarna, som verkligen visade klass när man utklassade ÖIB i Skyttis Arena inför 752 på läktarna.
Örnsköldsvik IB – IKSU 1-13 (0-4, 0-3, 1-6). Målskytt ÖIB: Frida Tjärnström

2018-09-20 - Innebandy

Örnsköldsviks Innebandy dam tog klivit upp till högsta ligan i våras och nu väntar en spännande säsong som inleds på ikväll mot svenska mästarna IKSU från Umeå i Skyttis Arena.

2018-09-19 - Fotboll

Sista matchen är inte spelad – men Skorpeds fotbollsspelare jublar redan nu.
– På söndag ska vi fira! säger Mariana Karlsson vars lag gjort en strålande säsong och nu står som vinnare av division 3.

2018-09-13 - Övrig sport

Nu i dagarna kom siffrorna för deltagarnöjdheten för O-Ringen Höga Kusten 2018 – och det är en mycket positiv och rolig läsning. Deltagarna har gett tävlingarna de högsta omdömena sedan mätningarna började 2008.

2018-09-11 - Övrig sport

Lördagen den 29 september kryllar idrottsföreningarna på Skyttis då SISU Idrottsutbildarna, Västernorrlands Idrottsförbud och Riksidrottsförbundet med samarbetspartners arrangerar familjedag. En manifestation för idrottsrörelsen och en möjlighet för föreningarna att locka till sig nya medlemmar.

2018-09-06 - Övrig sport

På lördag infaller för alla traventusiaster årets höjdpunkt på Solänget. Och marknadsansvariga Camilla Schildt spänner bågen högt:
­– Vi har beställt kanonväder och jobbar för en riktig folkfest.

2018-09-05 - Övrig sport

Örnsköldsviks Gymnastikklubb lever ett så långt liv från en tynande tillvaro man kan komma. Hundratals barn och ungdomar står i kö för att få vara med i verksamheten, vilket inte minst bekymrar tränare och ledare som Sebastian Stenlund, Jennifer Pettersson och Pontus Odemyr

2018-09-05 - Fotboll

Igår blev det klart, Sverige spelar VM i Frankrike nästa år efter det att Sofia Jakobsson från Ö-vik gjorde matchens enda mål när Sverige slog Danmark på bortaplan.

2018-09-01 - Fotboll

Friska Viljor och Gottne möttes på Skyttis denna vackra första september och det blev en match som bjöd på många chanser, framför allt för FV. I 82.a minuten tilldömdes FV straff, men Niklas Håkansson brände den stora chansen och en eloge till Gottnes målvakt Nick Wollters som storspelade och gjorde, förutom straffräddningen, många fina ingripanden.

2018-09-01 - Övrig sport

Varggropens Kart Racing Club (VKRC) har växt, är nu en av de större klubbarna i Norrlandscupen när det gäller karting och har lyckats med framskjutna placeringar av bland andra Ebba Mårtensson, Lili Näslund, Max Sjölander och William Press.

2018-08-25 - Övrig sport

Succén med vårens Allidrott fortsätter med kanot, backhoppning, karate och schack under kommande veckor.

2018-08-25 - Övrig sport

Fredag, lördag och söndag blir det extra fokus på kappsegling i Örnsköldsvik då den tredje deltävlingen i Allsvenskan genomförs i inre hamnen.
– Vår målsättning är att tillsammans med seglarförbundet arrangera säsongens roligaste deltävling, säger ÖSS-ordföranden Pär Jansson.

2018-08-23 - Fotboll

Ikväll tar Friska Viljor emot Brommapojkarna på Skyttis IP i Svenska Cupens andra omgång efter storseger mot Timrå i slutet av juni och nu kan ö-vikslaget kanske skrälla mot stockholmslaget och ta sig vidare.
– Ingenting är omöjligt, menar Rasmus Bergström.

2018-08-17 - Övrig sport

Projektet Allidrott, som arrangeras och finansieras av Västernorrlands Idrottsförbund i samarbete med Örnsköldsviks kommun och lokala idrottsföreningar, ger dem som är elva år och äldre chansen att kostnadsfritt prova på en eller flera idrotter.

2018-08-03 - Övrig sport

Tommy Tjernström, som i fjol tog över som kubbgeneral efter Lennart Sundwall, ser fram emot den sjuttonde upplagan den första lördagen i augusti när den omtyckta och välbesökta Kubbyran avgörs på Sidensjö IP.

Sidor