Du är här

Modo Hockey

2021-11-24 - Modo Hockey

Therése Sjölander hyllades i samband med matchen MoDo – Södertälje. Prisutdelare var Anders Larsson, Svenska ishockeyförbundets ordförande och Hasse Andersson, ledamot i Hockey Hall of Fame.

2021-10-26 - Modo Hockey

Allt pekar mot slutsålt i fredagens hockeyderby mellan MoDo och Björklöven.
På tisdagen fanns det bara 300 biljetter kvar.

2021-09-29 - Modo Hockey

Modo Hockey vann enkelt sin hemmapremiär mot Västervik. 4-0 blev det till slut efter att Mikkel Aagaard gjort två mål och passat fram till ett. De 3088 på läktaren fick bland annat se Aagaards i grym målform och målvakten Isak Wallin som höll nollan.

2021-09-10 - Modo Hockey

Hon säger vad hon tycker, står för sina handlingar och gillar jävlar anamma och hårda tag. Lina Ljungblom stortrivs i MoDo Hockey.
Och kan bli guld värd.

2021-08-23 - Modo Hockey

MoDo Hockey har ingått ett nytt samarbetsavtal med två viktiga aktörer i Örnsköldsviks näringsliv. Det nya namnet på Fjällräven Center blir Hägglunds Arena.
– Vi är oerhört glada och stolta över att ha nått den här starka, lokala lösningen, säger MoDo Hockeys vd Johan Widebro.

2021-08-17 - Modo Hockey

Fredag, 20 augusti, tar Modo Hockeys herrar emot Skellefteå AIK i säsongens första träningsmatch.

2021-07-13 - Modo Hockey

Sportchefen Henrik Gradins önskedröm är att alla i Örnsköldsvik, på ett eller annat sätt, är engagerade i Modo Hockey. – Det ska bli vi mot resten, säger han.

2021-07-11 - Modo Hockey

En domsjökille är tillbaka. En riktig hockeynörd som fått uppdraget att göra Modo Hockey till ett stabilt allsvenskt lag med tydliga ambitioner om SHL.­– Det gäller att stå för något som klubb, säger han.

2021-05-12 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att de tecknat kontrakt med den unga backen Kevin Arvidsson.
– Kevin är en ung och spännande back som kommer från vår egen juniorverksamhet, väldigt roligt att fortsatt få ha honom i vår verksamhet, säger Modos sportchef Henrik Gradin på klubbens hemsida.

2021-05-12 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelade under gårdagen vem som blir herrtruppens nya assisterande tränare. Det blir den tidigare huvudtränaren för HV71:s J20-lag Jonas Holmström.
– En otroligt skicklig tränare med sina spetskompetenser i det offensiva och individuell utveckling av spelare, kommenterar sportchef Henrik Gradin på Modos hemsida.

2021-05-11 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att center Kalle Jellvert lämnar klubben efter tre säsonger.
– Vi vill tacka Kalle för insatserna hos oss där han under flera säsonger varit en pålitlig spelare. Vi önskar lycka till i den fortsatta karriären, kommenterar Modo Hockeys sportchef Henrik Gradin på klubbens hemsida.

2021-05-11 - Modo Hockey

Såhär ser Modos lagbygge inför den kommande säsongen ut för närvarande.

2021-05-10 - Modo Hockey

Damlagets huvudtränare Björn Edlund förlänger kontraktet med klubben, meddelar Modo Hockey.
– Björn har varit med länge på den här nivån och gjort ett bra jobb så det känns riktigt bra att han blir kvar i Modo Hockey även den kommande säsongen, säger sportchef Henrik Gradin på klubbens hemsida.

2021-05-07 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar att tre juniorer på damsidan skriver seniorkontrakt med klubben.
– Väldigt roligt att skriva kontrakt med dessa tre, ser fram emot att få fortsätta utveckla dem i vår miljö, säger damlagets huvudtränare Björn Edlund på klubbens hemsida.

2021-05-04 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelade igår kväll att de tecknat kontrakt med backen Pontus Näsén.
– En härligt offensiv back, med bra puckkontroll som vi hoppas kan ta nästa steg i sin utveckling i Modo, kommenterar sportchef Henrik Gradin på Modos hemsida.

2021-05-03 - Modo Hockey

Han kom till Modo inför den senaste säsongen för att vakta målkassen åt laget. Men efter en säsong som minst sagt kunde ha gått bättre så blev det under gårdagen klart att Anthony Peters inte fortsätter som målvakt i Modo.
– Såklart tråkigt att att Anthony lämnar, en bra målvakt som vi gärna hade sett stannat hos oss. Vi önskar honom lycka till i framtiden, kommenterar sportchef Henrik Gradin på Modos hemsida.

Sidor