Du är här

Modo Hockey

2019-07-05 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att forwarden Kristian Jakobsson väljer att lämna klubben.
– Vi tackar Kristian för den här tiden och för insatserna i Modo-tröjan och önskar lycka till i den fortsatta karriären, kommenterar huvudtränare Björn Hellkvist på klubbens hemsida.

2019-07-05 - Modo Hockey

Mellan den 5-10 augusti så spelas 2019 Hlinka Gretzky Cup i Tjeckien och Slovakian, och i Småkronornas representationslag så ingår två Modo-juniorer.

2019-06-26 - Modo Hockey

Under försäsongen inför HockeyAllsvenskan 2019/2020 så har Modo åtta matcher inplanerade. Här kan du ta del av när dessa spelas.

2019-06-25 - Modo Hockey

Lagom till semestern så har ledarsidan för Modo Hockeys damverksamhet blivit spikad. Bland ledarskapet går bland annat att hitta Modoveteranen Michal Zajkowski som ny målvaktstränare.

2019-06-11 - Modo Hockey

Under tisdagen så presenterade Modo Hockey det ekonomiska resultatet för den gångna säsongen. Resultatet blev ett positivt plus på 2,2 miljoner kronor.

2019-06-07 - Modo Hockey

Amerikanska hockeyspelaren Gracen Hirschy kommer till Modo Hockey och spelar för klubben under säsongen 2019/2020.

– Det är väldigt kul att Gracen vill vara en del av MODO Hockey den kommande säsongen. Återigen känns det roligt att kunna knyta till sig en riktigt bra spelare som vill spela för oss, säger sportchef Björn Edlund på klubbens hemsida.

2019-06-04 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar att backen Victor Aronsson väljer att lämna klubben efter att ha spelat 31 matcher under de senaste två säsongerna. Istället så kommer Aronsson att gå tillbaka till sin moderklubb Almtuna där han har tecknat kontrakt för de kommande två säsongerna.

2019-06-03 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att backen Sofia Engström är klar för spel i klubben under den kommande säsongen i SDHL.
– Det är en spelare som håller absolut högsta klass och i mitt tycke en av Sveriges absolut bästa backar, säger damlagets huvudtränare Björn Edlund på klubbens hemsida.

2019-05-28 - Modo Hockey

Såhär ser Modos lagbygge ut just nu inför säsongen 2019/2020.

2019-05-27 - Modo Hockey

Idag står det klart att Björn Edlund fortsätter som huvudtränare och sportchef i Modo Hockeys damlag, och har skrivit på ett avtal som gäller de kommande två säsongerna.

– Vi är väldigt glada att förlänga avtalet med Björn Edlund där han har gjort ett bra jobb de senaste åren, säger Modo Hockeys VD Johan Widebro på klubbens hemsida.

2019-05-24 - Modo Hockey

Den franska spelaren Marion Allemoz, som kom till Modo inför säsongen 2018/2019, är nu redo att fortsätta spela för Modo inför den kommande säsongen i SDHL.

– Jag är jättenöjd att vi får behålla en spelare som spelar med så mycket hjärta, säger sportchef Björn Edlund på klubbens hemsida.

2019-05-23 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att Lore Baudrit, som spelat i SM-slutspelet, nu är klar för spel i Modo under den kommande säsongen i SDHL.

– Grymt roligt att Lore vill fortsätta i Modo Hockey efter fjolårets succé. Vi ser nu fram emot att se henne under en hel säsong i SDHL, kommenterar huvudtränare Björn Edlund.

2019-05-22 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att Olivia Carlsson förlängt sitt kontrakt och är redo för fortsatt spel i SDHL den kommande säsongen.

– Det känns jättekul att fortsätta i Modo Hockey och det kändes självklart att stanna, säger Carlsson på klubbens hemsida.

2019-05-14 - Modo Hockey

Fredrik Olofsson, som spelat i de amerikanska ligorna i hela sin seniorkarriär, kommer till Sverige och är redo för att spela för Modo Hockey under den kommande säsongen.
– Björn Hellkvist och hela organisationen har en tydlig plan och jag vill vara med på Modos resa framöver. Örnsköldsvik är verkligen en hockeystad som jag vill vara en del av, säger Olofsson på Modos hemsida.

2019-05-09 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att de fått en ny målvaktstränare för herrlaget: Andreas Eriksson, som tecknat kontrakt för de två kommande säsongerna.
– Det ska bli väldigt roligt att bilda mig en egen uppfattning om spelarna och det ser jag väldigt mycket fram emot, säger Andreas på klubbens hemsida.

2019-05-07 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att backen Anton Öhman har skrivit på ett avtal som gör honom klar för klubben under de kommande två säsongerna.

– Det har varit en process, men det känns både roligt och bra att han vill vara i Modo Hockey och här kunna spela ut sin offensiva ishockey, säger huvudtränare Björn Hellkvist på klubbens hemsida.

Sidor