Du är här

Modo Hockey

2022-03-24 - Modo Hockey

Tex Williamsson höll nollan och Riley Woods gjorde sin vana trogen mål. Men i övrigt såg det mer än betryggande ut när Modo Hockey vann första kvartsfinalen med 1-0. Ny hemmamatch väntar på lördag 18.30 sedan följer två bortamatcher för Modo Hockey.

2021-12-03 - Modo Hockey

Fram till och med matchen mot Björklöven den 18 december gör supporterklubben Lumberjacks i samarbete med MoDo Hockey en insamling till förmån för barnavdelningen vid Örnsköldsviks sjukhus.

2021-11-24 - Modo Hockey

Therése Sjölander hyllades i samband med matchen MoDo – Södertälje. Prisutdelare var Anders Larsson, Svenska ishockeyförbundets ordförande och Hasse Andersson, ledamot i Hockey Hall of Fame.

2021-10-26 - Modo Hockey

Allt pekar mot slutsålt i fredagens hockeyderby mellan MoDo och Björklöven.
På tisdagen fanns det bara 300 biljetter kvar.

2021-09-29 - Modo Hockey

Modo Hockey vann enkelt sin hemmapremiär mot Västervik. 4-0 blev det till slut efter att Mikkel Aagaard gjort två mål och passat fram till ett. De 3088 på läktaren fick bland annat se Aagaards i grym målform och målvakten Isak Wallin som höll nollan.

2021-09-10 - Modo Hockey

Hon säger vad hon tycker, står för sina handlingar och gillar jävlar anamma och hårda tag. Lina Ljungblom stortrivs i MoDo Hockey.
Och kan bli guld värd.

2021-08-23 - Modo Hockey

MoDo Hockey har ingått ett nytt samarbetsavtal med två viktiga aktörer i Örnsköldsviks näringsliv. Det nya namnet på Fjällräven Center blir Hägglunds Arena.
– Vi är oerhört glada och stolta över att ha nått den här starka, lokala lösningen, säger MoDo Hockeys vd Johan Widebro.

2021-08-17 - Modo Hockey

Fredag, 20 augusti, tar Modo Hockeys herrar emot Skellefteå AIK i säsongens första träningsmatch.

2021-07-13 - Modo Hockey

Sportchefen Henrik Gradins önskedröm är att alla i Örnsköldsvik, på ett eller annat sätt, är engagerade i Modo Hockey. – Det ska bli vi mot resten, säger han.

2021-07-11 - Modo Hockey

En domsjökille är tillbaka. En riktig hockeynörd som fått uppdraget att göra Modo Hockey till ett stabilt allsvenskt lag med tydliga ambitioner om SHL.­– Det gäller att stå för något som klubb, säger han.

2021-05-12 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att de tecknat kontrakt med den unga backen Kevin Arvidsson.
– Kevin är en ung och spännande back som kommer från vår egen juniorverksamhet, väldigt roligt att fortsatt få ha honom i vår verksamhet, säger Modos sportchef Henrik Gradin på klubbens hemsida.

2021-05-12 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelade under gårdagen vem som blir herrtruppens nya assisterande tränare. Det blir den tidigare huvudtränaren för HV71:s J20-lag Jonas Holmström.
– En otroligt skicklig tränare med sina spetskompetenser i det offensiva och individuell utveckling av spelare, kommenterar sportchef Henrik Gradin på Modos hemsida.

2021-05-11 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar idag att center Kalle Jellvert lämnar klubben efter tre säsonger.
– Vi vill tacka Kalle för insatserna hos oss där han under flera säsonger varit en pålitlig spelare. Vi önskar lycka till i den fortsatta karriären, kommenterar Modo Hockeys sportchef Henrik Gradin på klubbens hemsida.

2021-05-11 - Modo Hockey

Såhär ser Modos lagbygge inför den kommande säsongen ut för närvarande.

2021-05-10 - Modo Hockey

Damlagets huvudtränare Björn Edlund förlänger kontraktet med klubben, meddelar Modo Hockey.
– Björn har varit med länge på den här nivån och gjort ett bra jobb så det känns riktigt bra att han blir kvar i Modo Hockey även den kommande säsongen, säger sportchef Henrik Gradin på klubbens hemsida.

2021-05-07 - Modo Hockey

Modo Hockey meddelar att tre juniorer på damsidan skriver seniorkontrakt med klubben.
– Väldigt roligt att skriva kontrakt med dessa tre, ser fram emot att få fortsätta utveckla dem i vår miljö, säger damlagets huvudtränare Björn Edlund på klubbens hemsida.

Sidor