Du är här

Hus & Trädgård

2021-03-28 - Hus & Trädgård

Kan de inte vara på plats på Hard Rock Café i New York, ska de kunna vara det i hemmet.
Det tycker Per och Caroline Karlsson vars Domsjövilla andas rock ’n’ roll.

2021-03-27 - Hus & Trädgård

Inte för stort och inte för litet – och alldeles perfekt gammalt.
Anna-Karen Rydstedt i Bjästa älskar sitt hus lika mycket som hon älskar att inreda det med möbler som ger sekelskifteskänsla.

2021-03-27 - Hus & Trädgård

Huspriserna i Västernorrland steg i februari med 15,9 procent jämfört med för ett år sedan och kan jämföras med 14,6 procent för riket som helhet.

2021-03-27 - Hus & Trädgård

Den här herrgården uppfördes i Köpmanholmen när seklet var ungt. Nu är tanken att den ska plockas ned bit för bit och flyttas till en annan del av landet.

2021-02-17 - Hus & Trädgård

Kramsnö, knarrande snö och mer snö. Så länge de finns snö och is passar det bra att göra lyktor som lyser vackert i vintermörkret.

2021-01-04 - Hus & Trädgård

Genom att utfodra våra övervintrande småfåglar i trädgården, får du naturens spektakel in på knuten och hjälper dem att överleva vintern.

2020-09-28 - Hus & Trädgård

Under årets andra kvartal så sågs ett fortsatt kraftigt ökat intresse för renovering bland västernorrlänningarna enligt statistik från Renoveringsindex som Garageportexperten tagit fram.

2020-09-20 - Hus & Trädgård

När drömmen om en sekelskiftesvilla tycktes omöjlig att uppfylla förvandlade de i stället en 40-talsvilla till en herrgård i miniatyr. Lina Näsholm och André Hägglund har lagt omsorg på såväl färgval som detaljer när de renoverat sitt hem i Näske.

2020-09-19 - Hus & Trädgård

Det spelar ingen roll om den är sned och vind, i en trädkoja har man roligt för det mesta. 7an har hittat sju lekfulla byggen i Örnsköldsvik som väcker barnet i dig till liv.

2020-09-19 - Hus & Trädgård

Det ska sticka ut, vara lekfullt och göra henne glad – annars får det helst vara.
– Vita saker är som ett blankt papper. Då tänker jag: vad kan jag göra av det här då? säger Caroline Sjölund i vars hus retro och modernt blandas till en härlig helhet.

2020-09-19 - Hus & Trädgård

Ett hus med enorm potential. Det kan man kalla Bruksvägen 90 i Köpmanholmen som få hade en aning om för bara en knapp månad sedan.
– Vi upptäckte huset i samband med en visning strax intill, berättar mäklaren Torbjörn Sverker.

2020-09-06 - Hus & Trädgård

I lilla Grindnäset utanför Sidensjö byggs just nu en fjällstuga som ska få sitt hem i Marsliden. Ett timmerhus som utstrålar såväl kvalitet som genuint hantverk – dessutom luktar det ju så gott.

2020-08-22 - Hus & Trädgård

Skördetid är tid att njuta av allt tidigare arbete i trädgården. Följ med till Louise Lundbergs trädgård, där är tiden i trädgården tid att bara vara och att njuta av alla färger, dofter och smaker.

2020-08-04 - Hus & Trädgård

I år har intresset för renovering varit större än på länge enligt statistik från Renoveringsindex som Garageportexperten tagit fram.

2020-07-28 - Hus & Trädgård

Sommartid är målartid. Under den värmande solen så väljer många att ta sig ann målarprojekten, såsom den där fasaden eller staketet som behövts snyggas till ett tag. Men ett vanligt misstag när målandet är klart är man häller ner utspädd eller överblivna små färgskvättar i avloppet.

2020-05-29 - Hus & Trädgård

På grund av rådande situation med corona-viruset är den inplanerade trädgårdsmässan på Stora Torget lördag 30 maj inställd. Mässan skulle arrangeras av Cesam i samarbete med Arnäs Trädgårdsförening och Alfredshems Trädgårdsförening.

Sidor