Du är här

Hockey

2020-12-31 - Hockey

... tränare i Timrå, som leder Hockeyallsvenskan.

2020-12-17 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de förlänger kontraktet med forwarden Simon Engström.
– Simon är på flera sätt en nyckelspelare i vårt lag. Han har rutin och erfarenhet, samt att han också går i bräschen för det som ÖHF som lag och klubb vill står för, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-12-09 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de tecknat A-lagskontrakt med juniorbacken Jesper Edman.
– Det känns bra att kunna lyfta in en spelare från de egna leden och vi ser fram emot att få fortsätta jobba med Jesper, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

2020-12-08 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de förlänger med forwarden Alexander Naskov. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.
– Alexander har tagit stora kliv den här hösten, vuxit in i sin roll och är en viktig pusselbit i vårt bygge. Alexander har bra fart på rören, aggressiv i sin spelstil. Han skapar i det offensiva, både för sig själv men framför allt också för sina medspelare. Vi ser också att det finns fortsatt utvecklingspotential i honom, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

2020-11-12 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de tecknat kontrakt med målvakten Sebastian Ericsson.
– Vi har letat efter möjligheten att stärka upp målvaktssidan och att Sebastian nu ansluter till truppen känns bra. Han är utbildad i elitklubbar och har hunnit skaffa sig värdefull erfarenhet från spel i Hockeyettan, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-09-29 - Hockey

Under natten spelades slutspelet i Stanley Cup där Tampa Bay slog ut Dallas och tog hem vinsten. Bland spelarna i Tampa Bay finns ingen mindre än den Modo-fostrade Victor Hedman, som efter slutspelet fick ta emot Conn Smythe Trophy som går till den mest värdefulla spelaren, skriver Svt.

2020-09-22 - Hockey

Under gårdagen meddelade Örnsköldsvik HF att forwarden Marcus Rönngren tecknat avtal med klubben.
– Vi har känt på varandra en tid och man kan väl säga att det blivit en bra matchning. Marcus har spännande och intressanta egenskaper, han är frän i sitt spel, har bra driv och ett skott som är vasst. Det känns riktigt bra att få in honom i den här ekvationen, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-08-24 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar idag att de värvat den 20-årige forwarden Philip Pallin inför den kommande säsongen.
– Philip är en intressant spelare med flera spännande egenskaper. Under förra säsongen producerade han i SuperElit och det hoppas vi han ska kunna göra på den här nivån också, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-07-07 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar idag att de tecknat avtal med målvakten Anton Johansson inför säsongen 2020/21.
– Anton har värdefull erfarenhet och har kvalitéer för att leverera på den här nivån, kommenterar Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-06-25 - Hockey

Deras tröjnummer pensionerades och tröjorna hissades sedan upp i taket i Vancouver Canucks hemarena. Nu fortsätter Sedinarna att hyllas av Canucks genom skapandet av en utmärkelse i deras namn, skriver Allehanda.

2020-05-28 - Hockey

Idag meddelar Örnsköldsvik Hockey att de värvat Mikkel Persson som kommer att förstärka truppen på backsidan.
– Melker blir en viktig pusselbit i vårt lagbygge. Han är stark i det defensiva spelet. Det finns också offensiva uppsidor i honom och det ska vi tillsammans se till att plocka fram, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-04-30 - Hockey

ÖHF meddelar idag att de skrivit kontrakt med forwarden Simon Hofström, som senast spelat i Kramfors-Alliansen.
– Simon är skridskostark, kliver in i situationer, hård i kroppen och har bra balans. Är också utrustad med ett skott som skapar problem. Det ska bli spännande att se på vilket sätt han kan ta för sig på den här nivån, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-04-29 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening och Kramfors-Alliansen Hockey meddelade igår att de inleder ett samarbete som innefattar ett utbyte av spelare och erfarenheter.
– Det är alltid viktigt och nyttigt med samarbeten mellan klubbarna i distriktet. Vi hjälptes åt även under föregående säsong och i och med det här tydliggör vi det ytterligare ett snäpp, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-04-01 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att Sebastian Freed Karlsson, som tidigare spelade i ÖHF under perioden 2012-2015, nu återkommer till klubben under de kommande två säsongerna.
– Med Sebastian in i truppen får vi rutin och erfarenhet. Känns också bra när spelare från orten väljer att komma hem igen, kommenterar sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

2020-03-26 - Hockey

Lagbyggandet är i full gång för samtliga lag och klubbar inför nästa säsong. Nu meddelar Örnsköldsvik HF att de värvat Oskar Byström från Modos J20-lag.
– Ska bli mycket intressant att få se Oskar i vårt lag och på den här nivån, kommenterar sportchef Patrick Edlund.

2020-03-24 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar idag att de värvar junioren Willy Norberg.
– En spelare som kommer att bidra med energi och attityd, en spelare som hela tiden sätter laget främst, kommenterar sportchef Patrick Edlund.

Sidor