Du är här

Hockey

2021-04-09 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening meddelar att backen Daniel Nyberg tecknat seniorkontrakt med klubben inför den kommande säsongen i Hockeyettan.
– Det ska bli väldigt roligt att testa någonting nytt, känna på en ny stad och klubb. ÖHF är en klubb som är duktig på att utveckla spelare, kommenterar Nyberg i ett pressmeddelande.

2021-04-07 - Hockey

Den 26 april ska U18-VM gå av stapeln i Frisco, USA, förutsatt att det inte blir inställd till följd av coronapandemin. I den preliminära VM trupp som förbundskapten Anders Eriksén tagit ut så finns Modoforwarden William Strömgren.

2021-04-06 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening meddelar att de förstärker forwardssidan med den finske spelaren Leo Landor.
– En spelare som vi haft ögonen på under en längre tid, och en spelare som har spännande saker i sitt spel. Med Leo i laguppställningen så tillför vi offensiv kraft, skridskostyrka och även fysiskt spel, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

2021-04-01 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de rekryterar Oskar Håkansson till seniortruppen inför den kommande säsongen i Hockeyettan.
– Oskar har fina kvalitéer i det offensiva spelet, han har också visat att han är en spelare som hela tiden gör jobbet, och då båda vägarna, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

2021-03-31 - Hockey

ÖHF meddelar idag att de rektryterar Linus Marcko som målvakt. Det innebär att målvaktssidan är klar för den kommande säsongen i Hockeyettan då de även har Simon Rönning i laget sedan tidigare.
– Vi är mycket glada över att Linus valt att fortsätta sin karriär i ÖHF. Vi har stött på honom under säsongen och då har han visat att han håller mycket hög klass, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF

2021-03-30 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de rekryterar den unga slovenska centern Jure Cehic till A-truppen.
– Jure har spännande kvalitéer i sitt spel och han har alla möjligheter att växa in i kostymen för spel i Hockeyettan, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

2021-03-29 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att Christoffer Hällberg har skrivit på kontrakt som målvaktstränare för klubbens lag i Hockeyettan.
– Det känns både kul och bra att kunna lyfta upp Christoffer från de egna leden. Christoffer är ambitiös, vill utveckla både andra och sig själv, och framför allt är han en riktigt bra person. Det ska bli intressant att se vad det här samarbetet leder till, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

2021-01-06 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de har tecknat A-lagskontrakt med juniorforwarden Pontus Sjöberg.
– Det känns roligt att kunna lyfta in en spelare från de egna leden och vi ser fram emot att få fortsätta jobba med Pontus, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

2020-12-31 - Hockey

... tränare i Timrå, som leder Hockeyallsvenskan.

2020-12-17 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de förlänger kontraktet med forwarden Simon Engström.
– Simon är på flera sätt en nyckelspelare i vårt lag. Han har rutin och erfarenhet, samt att han också går i bräschen för det som ÖHF som lag och klubb vill står för, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-12-09 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de tecknat A-lagskontrakt med juniorbacken Jesper Edman.
– Det känns bra att kunna lyfta in en spelare från de egna leden och vi ser fram emot att få fortsätta jobba med Jesper, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

2020-12-08 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de förlänger med forwarden Alexander Naskov. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.
– Alexander har tagit stora kliv den här hösten, vuxit in i sin roll och är en viktig pusselbit i vårt bygge. Alexander har bra fart på rören, aggressiv i sin spelstil. Han skapar i det offensiva, både för sig själv men framför allt också för sina medspelare. Vi ser också att det finns fortsatt utvecklingspotential i honom, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

2020-11-12 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de tecknat kontrakt med målvakten Sebastian Ericsson.
– Vi har letat efter möjligheten att stärka upp målvaktssidan och att Sebastian nu ansluter till truppen känns bra. Han är utbildad i elitklubbar och har hunnit skaffa sig värdefull erfarenhet från spel i Hockeyettan, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-09-29 - Hockey

Under natten spelades slutspelet i Stanley Cup där Tampa Bay slog ut Dallas och tog hem vinsten. Bland spelarna i Tampa Bay finns ingen mindre än den Modo-fostrade Victor Hedman, som efter slutspelet fick ta emot Conn Smythe Trophy som går till den mest värdefulla spelaren, skriver Svt.

2020-09-22 - Hockey

Under gårdagen meddelade Örnsköldsvik HF att forwarden Marcus Rönngren tecknat avtal med klubben.
– Vi har känt på varandra en tid och man kan väl säga att det blivit en bra matchning. Marcus har spännande och intressanta egenskaper, han är frän i sitt spel, har bra driv och ett skott som är vasst. Det känns riktigt bra att få in honom i den här ekvationen, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2020-08-24 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar idag att de värvat den 20-årige forwarden Philip Pallin inför den kommande säsongen.
– Philip är en intressant spelare med flera spännande egenskaper. Under förra säsongen producerade han i SuperElit och det hoppas vi han ska kunna göra på den här nivån också, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

Sidor