Du är här

Hockey

2022-03-19 - Hockey

Söndag 20 mars blir det nostalgi då hockeyproffsens stiftelse; Icebreakers möter Tre Kronor Legends i Hägglunds Arena.

2021-12-02 - Hockey

Den tidigare elitspelaren Therese Sjölander hyllades nyligen i Hägglunds Arena. Prisutdelare var Anders Larsson, Svenska ishockeyförbundets ordförande och Hasse Andersson, juryledamot i Hockey Hall of Fame.

2021-09-04 - Hockey

Victor Hedman har tillsammans med sitt Tampa Bay Lightning för andra året i rad vunnit NHL:s Stanley Cup. Under ett par timmar på lördagen visade han stolt upp bucklan för glada örnsköldsviksbor.

2021-07-09 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening - ÖHF - har gjort klart med högerfattade forwarden Kevin Kariander.
Avtalet mellan ÖHF och Kariander är på 1+1 år.
- Det känns jätteintressant och spännande att göra den här flytten. Magkänslan säger att det här är helt rätt för min fortsatta utveckling. Det finns bra förutsättningar i ÖHF för att ta nästa steg. Det är många unga spelare i laget, och också några med värdefull rutin och erfarenhet, känns som en bra mix, säger Kevin Kariander.

2021-06-14 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening - ÖHF - har gjort klart med en ny back.
Det handlar om Victor Söderholm, ångermanlänning som de senaste säsongerna representerat Timrås juniororganisation.

2021-06-01 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening - ÖHF - kan meddela att man har kontrakterat forwarden Oscar Ingesson.
Avtalet sträcker sig över säsongen 2021/2022, samt med option för ytterligare en säsong.

2021-05-11 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening meddelar att de tecknat kontrakt med den 21-åriga centern Richard Warging.
– Vi har följt Richard under några säsonger och i honom ser vi en spelare som har kvalitéer för att växa in och etablera sig i Hockeyettan, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

2021-04-09 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening meddelar att backen Daniel Nyberg tecknat seniorkontrakt med klubben inför den kommande säsongen i Hockeyettan.
– Det ska bli väldigt roligt att testa någonting nytt, känna på en ny stad och klubb. ÖHF är en klubb som är duktig på att utveckla spelare, kommenterar Nyberg i ett pressmeddelande.

2021-04-07 - Hockey

Den 26 april ska U18-VM gå av stapeln i Frisco, USA, förutsatt att det inte blir inställd till följd av coronapandemin. I den preliminära VM trupp som förbundskapten Anders Eriksén tagit ut så finns Modoforwarden William Strömgren.

2021-04-06 - Hockey

Örnsköldsvik Hockey Förening meddelar att de förstärker forwardssidan med den finske spelaren Leo Landor.
– En spelare som vi haft ögonen på under en längre tid, och en spelare som har spännande saker i sitt spel. Med Leo i laguppställningen så tillför vi offensiv kraft, skridskostyrka och även fysiskt spel, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

2021-04-01 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de rekryterar Oskar Håkansson till seniortruppen inför den kommande säsongen i Hockeyettan.
– Oskar har fina kvalitéer i det offensiva spelet, han har också visat att han är en spelare som hela tiden gör jobbet, och då båda vägarna, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

2021-03-31 - Hockey

ÖHF meddelar idag att de rektryterar Linus Marcko som målvakt. Det innebär att målvaktssidan är klar för den kommande säsongen i Hockeyettan då de även har Simon Rönning i laget sedan tidigare.
– Vi är mycket glada över att Linus valt att fortsätta sin karriär i ÖHF. Vi har stött på honom under säsongen och då har han visat att han håller mycket hög klass, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF

2021-03-30 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de rekryterar den unga slovenska centern Jure Cehic till A-truppen.
– Jure har spännande kvalitéer i sitt spel och han har alla möjligheter att växa in i kostymen för spel i Hockeyettan, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

2021-03-29 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att Christoffer Hällberg har skrivit på kontrakt som målvaktstränare för klubbens lag i Hockeyettan.
– Det känns både kul och bra att kunna lyfta upp Christoffer från de egna leden. Christoffer är ambitiös, vill utveckla både andra och sig själv, och framför allt är han en riktigt bra person. Det ska bli intressant att se vad det här samarbetet leder till, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

2021-01-06 - Hockey

Örnsköldsvik HF meddelar att de har tecknat A-lagskontrakt med juniorforwarden Pontus Sjöberg.
– Det känns roligt att kunna lyfta in en spelare från de egna leden och vi ser fram emot att få fortsätta jobba med Pontus, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

2020-12-31 - Hockey

... tränare i Timrå, som leder Hockeyallsvenskan.

Sidor