Du är här

Film-TV-Radio

2017-11-13 - Film-TV-Radio

Åldern har ingen betydelse när det kommer till äktenskapliga problem, passion och nya berikande relationer. Det står klart i de tre filmer som visas på Folkets Hus Gnistan måndag 13 november.

2017-10-07 - Film-TV-Radio

Dansbandet Thor Görans, aktuella med nya plattan ”Då står tiden stilla” gästar Leif ”Loket” Olsson och Bingolotto i TV4 nu på söndag 8 oktober och framför ett par låtar.

2017-10-05 - Film-TV-Radio

Under ett helt läsår kommer unga särskilt motiverade filmelever få chansen att utveckla sitt filmskapande tillsammans. Under tre lördagar per termin kommer gruppen att träffas för att diskutera och lära sig mer om film. Första träffen arrangeras hos Film Västernorrland nu på lördag.

2017-10-03 - Film-TV-Radio

Örnsköldsviks Filmstudio visar film nummer tre- den svenska Citizen Schein på torsdag. Se hela höstens återstående program här!

2017-09-30 - Film-TV-Radio

...,Radio Nolakogs, efter ännu ett år med semesterpratarna.

2017-09-19 - Film-TV-Radio

Örnsköldsviks Filmstudio har elva filmer på höstens program som inleds nu på torsdag den 21 september med svenska succén ”Sameblod”. Därefter blir det film från såväl Iran, Italien, Island, Norge och Japan som USA och Storbritannien.

2017-08-10 - Film-TV-Radio

SVT-programmet "Mästarnas mästare", där olika sportprofiler tävlar i olika slags grenar, fyller tio år nästa säsong. Nu gör man om upplägget i tävlingen. Nu blir det lagtävling med 18 tidigare deltagare i det populära programmet och Peter Forsberg ingår i skridskolaget.

2017-08-01 - Film-TV-Radio

Missade du någon semesterpratare? Hela denna månad repriseras årets "pratare" med start idag och Stefan Löfven. Se länk nedan.

2017-07-31 - Film-TV-Radio

Magnus Mark:
Frilansande skådespelare, filantrop och ö-viksbo i förskingringen. Ska bland annat prata om emotionell intelligens och vikten av att våga se, lyssna och lära av det annorlunda.

2017-07-30 - Film-TV-Radio

Richard Norberg:
– Jag är Richard sångkock. Vad är en sångkock? När blev jag det och varför? I mitt sommarprat berättar jag min historia ifrån en Nordingråpojke till Ö-vikskrögare.

2017-07-29 - Film-TV-Radio

Jennifer Pettersson:
– Jag har ägnat hela mitt liv åt gymnastiken och har tränat/tävlat för svenska landslaget sen 2007. Under en lång period mådde jag mycket dåligt, men tack vare en stark vilja och envishet lyckades jag bli en av Sveriges mest framgångsrika gymnaster. Det här är min historia om hur man tar sig från botten till toppen och bygger upp sig själv till en starkare människa, både i och utanför elitidrotten.

2017-07-28 - Film-TV-Radio

Johan Vestberg:
Johan Vestberg, den ständigt ifrågasättande affärsrådgivaren. Berättar om hur Djingis Khan besegrades i Örnsköldsvik, hur man formas av 2000 innovationer och om kärleken till en plats. Ni kommer även att få uppleva världens första kreativitetstest via radio.

2017-07-27 - Film-TV-Radio

Anna-Britta Åkerlind:
Kommunpolitiker för Centerpartiet och företräder allianspartierna som kommunalråd för oppositionen. Född och uppvuxen vid Kalmarsund men har bott större delen av livet i Örnsköldsvik. Sambo med långhåriga kattdamerna Asta och Kajsa. Ett prat om drivkrafter och var och hur man lär sig saker, egentligen. Vad som driver mig att vilja vara mitt i samhällsutvecklingen.

2017-07-26 - Film-TV-Radio

Madeleine Källbom:
– Präst i Själevads församling. Jag är en 08:a med passion för kultur, litteratur och friluftsliv, och att möta nya människor. Genom det lever och växer jag, genom det finner jag Gud – i den klara luften, i gemenskapen, i det stilla suset. Mitt semesterprat kommer att handla om hur jag fann min väg till Örnsköldsvik, och min inre resa hem till Gud.

2017-07-25 - Film-TV-Radio

Karin Almroth:
– Född och uppvuxen i Råsunda, Solna och har alltid hejat på Modo. Jag är specialist i kvinnosjukdomar och förlossningar och brinner för kvinnohälsa men även för skärgårdsliv. Jag ska berätta om varför en Solnatjej bosätter sig i Örnsköldsvik samt glimtar från mitt yrkesliv som gynekolog.

2017-07-24 - Film-TV-Radio

Agneta Olsson:
Hon är sångerska och frontperson i legendariska dansbandet Thor Görans samt artistduon ”Agneta & Peter” och turnerar i hela Norden och firar i år 30 år som turnerande sångerska. Agneta är född i dom djupa skogarna i Västerbotten. Hon kommer att berätta om livet efter vägarna, härliga turneminnen och anekdoter.

Sidor