Du är här

Film-TV-Radio

2022-03-07 - Film-TV-Radio

Örnsköldsviks Ungdomsfilmstudio bjuder på Disneys Encanto på Folkan Teater onsdag 9 mars.

2022-01-23 - Film-TV-Radio

Ny säsong för Örnsköldsviks Filmstudio, och som vanligt håller filmerna hög kvalitet.

2021-11-22 - Film-TV-Radio

Örnsköldsviks Filmstudio arrangerar sin andra filmdag under hösten lördag 27 november på Folkan Teater, och precis som senast står tre filmer på programmet.

2021-11-01 - Film-TV-Radio

Vad är det som gör just dig till … dig? Kanske finns svaret i Disney/Pixars film ”Själen”, och nu får alla höstlovslediga barn chansen att se den gratis. Onsdag 3 november klockan 13 på Folkan Teater.

2021-10-25 - Film-TV-Radio

Les Misérables, Farväl Fårskallar & La Belle Époque. Lördag 30 oktober arrangerar Örnsköldsviks Filmstudio en liten filmfestival – med tre franska filmer på programmet.

2021-07-31 - Film-TV-Radio

Att våga tro på att det vi gör spelar roll för våra ungdomar. Föreningsgemenskap då alla vill tillsammans. Men också om att gemenskap inte är samma sak som inkludering. Om att inkludering kräver mer och ibland handfast stöd. Helt enkel om att leda en ideell idrottsförening i en tid då föreningsengagemang tappar mark. Det handlar mitt semesterprat om!

2021-07-30 - Film-TV-Radio

Från Jägarvägen ut i världen. Har alltid närt ett stort sport och friluftsintresse men det är drivkraften att förstå hur saker funkar som lett mig från att ”forska” på Domsjöskolan till att jobba med elkraft på ABB.

2021-07-29 - Film-TV-Radio

Att ha tur genom hela livet är ju väldigt bra, men när man inser till slut att turen i själva verket är lycka och tacksamhet, är det den vackraste och mest fantastiska upplevelsen.

2021-07-28 - Film-TV-Radio

Jag är yngst i en syskonskara på fem barn, fyra bröder och en syster. Hela min uppväxt handlade om mopeder & motorcyklar. Därför var det väl inga konstigheter att man ramlade in på isracingen.
Jag tänkte berätta om mina upplevelser i Ryssland från mitten av 80-talet och fram till nutid.

2021-07-27 - Film-TV-Radio

Jag heter Pelle Hägglund, är make, far, farfar, svärfar, husse och ö-viksbo av födsel och ohejdad vana. Enligt nån enstaka kollega och mina barn är jag typ gammal om det är nödvändigt att redovisa åldern. (Ja, ja, 57 år). Jag har jobbat på ÖA i 34 år och det blir naturligtvis lite prat om den resan, om var vi är nu, uppväxten i Hörnett, Kempis och det kommer att i huvudsak spelas musik från 70-talet.

2021-07-26 - Film-TV-Radio

I nuet lever jag en spännande vardag som innovationsrådgivare och jag har förmånen att påverka en hållbar framtid genom utveckling av både idéer och individer. I mitt program kommer du att få höra vad som format mig som individ, när jag dansat på Nobelfestens 100-årsjubileum och vad som hände när jag tappade förnuftet och mitt hjärta började att tala.

2021-07-25 - Film-TV-Radio

Utbildad sångpedagog men nu rektor på en grundskola i kommunen. Kommer från Boden, bor sedan 20 år i vackra Höga Kusten med min man. Mitt semesterprat är en musikalisk resa med start i Norrbottens inland i början av 80-talet, vindlar sig genom Sverige, världen, utbildningar, upplevelser, genrer och instrument. Välkommen som medresenär på min resa!

2021-07-24 - Film-TV-Radio

Tobias Helén, 47 år, musiklärare, musiker och “uteliggare”. Ska försöka beröra allt från musikutövande och konstnärligt uttryck, via utmattning och ångest, till att sova ensam ute i skogen under bar himmel. Musiken har bjudit på intressanta möten och platser men det gör även skogen och där får man verkligen möta sig själv.

2021-07-23 - Film-TV-Radio

Jag tänker berätta om hur min uppväxt på landsbygden, min fantasi och konstnärlighet, varit till hjälp i sorg och glädje. Personer som gjort intryck och varit inspirationskällor. Hur jag känner mig privilegierad av att ha upplevt ett rikt och utvecklande arbetsliv. Nyfiken inför det nya, att aldrig ge upp inför svårigheter. En livsresa så berikande.

2021-07-22 - Film-TV-Radio

Thomas, född och uppvuxen i Gullänget, med HIOFK som moderklubb. Jag berättar om livsresan och våra vardagliga funderingar över första och andra perioden, men också över viktiga förberedelser inför period tre i livet då reflektioner kring hälsan, relationer och utveckling för hållbart resultat får sin givna plats. -”alla goda ting är tre även om myntet har alltid två sidor”.

2021-07-21 - Film-TV-Radio

Mitt semesterprat kommer att handla om mig, Tilda Johansson och jag är uppvuxen i den lilla byn Skorped som ligger väster om Örnsköldsvik. Jag är en elitsatsande skidskytt som ingår i Svenska skidskytteförbundets A-landslag. Jag kommer att berätta om min skidskyttekarriär, från start till där jag befinner mig idag.

Sidor