Du är här

2010-12-06 - Anette J

Vänskap

Tänk vad vänner egentligen betyder mycket ...

När man är vuxen och har barn så kommer ofta ens vänner i skymundan, man har inte tid och hinner inte. Det är mycket diskussioner med barnen om att man ska behandla andra väl och man hoppas ju på att sina barn får mycket och många goda vänner.

Så sina egna stoppar man undan och plockar fram emellanåt när tiden finns eller när barnen vuxit upp och inte behöver mammas stöd längre. Och det enda man kan göra är att hoppas man fostrat de rätt så de får uppskattning och respekt där ute i världen...och givetvis att de ger detsamma.

Jag själv började nyss fundera på mina vänner, mina vänner som jag lämnade när jag flyttade till Barcelona...vänner som jag saknade enormt när jag bodde i Barcelona. Givetvis hittade man nya vänner där som man även nu saknar.

Sen är det ju detta med kompisar och vänner, kompisar har du hur mycket som helst, vänner ett fåtal.

Jag har en RIKTIG vän som jag saknar så det gör ont i kroppen ibland, jag tror hon är min själsfrände...vi hade alltid kul ihop på jobbet, vi hade alltid kul utanför jobbet.....en vän en riktig vän!

Och även fast vi inte träffat varandra på över 3-4 år, så är det aldrig svårt att prata med henne på telefonen, det känns precis som vanligt inte alls som vi varit ifrån varandra. Och min vän är en speciell person, och jag hoppas alla andra också ser att hon är speciell, för det finns ingen som min Lenny.

Så att det enda som räknas bland alla kompisar, är dessa vänner, så hellre få men äkta vänner än många och falska.

Detta var min vänskapskärleksförklaring till Min bäste vän Lenita. Jag tänker på dig!

Dela med dig av denna artikel på: