Du är här

2015-01-17 - Bolagsnytt

GO Sport Travel värvar AIK-legendar

GO Sport Travel, med säte i Örnsköldsvik, är en av Sveriges största aktörer inom sportresesektorn har nyligen fått tillökning i företaget i form av den erfarne, samt meriterade fotbollsspelaren Krister Nordin.

– Vi ser Krister med sin expertis och kunnande som en stor tillgång för företaget, meddelar bolagets VD, Per Gavelius.

Från och med början av 2015, finner ni numera den meriterade fotbollsspelaren Krister Nordin inom GO Sport Travels verksamhet, där tar han sig an positionen som “Corporate Sales”, främst i Stockholmsregionen.

– Vi har intagit en ledande roll som sportrese-arrangör i Sverige genom att finnas på Internet och lokalt i Örnsköldsvik. Med denna satsning ser vi en stor potential för ytterligare steg och förutsättningar att stärka vår position avsevärt. Krister blir GO Sport Travels fysiska representant i Stockholm för företagsbearbetning. Med Kristers bakgrund som ”AIK legendar” och erfarenhet från AIK’s Marknadsavdelning, tar GO Sport Travel ytterligare steg i utvecklingen, säger Per Gavelius.

Krister har en gedigen karriär bakom sig, med inte mindre än två SM-guld i Allsvenskan, en Dansk ligatitel (Bröndby IF), blivit Svensk cupmästare vid fyra tillfällen, samt vald till Årets mittfältare i svensk fotboll 1999, för att nämna några av framgångarna.
Krister spelade under större delen av sin aktiva karriär för klubben AIK Fotboll, samma organisation som kom att bli Kristers fortsatta arbetsgivare efter att han valt att lägga fotbollsskorna på hyllan. Där arbetade han inom marknadsavdelningen under ett tiotal år innan den nuvarande uppdraget hos GO Sport Travel tog vid.

– Det ska bli en riktigt kul utmaning att få börja jobba som ambassadör och Corporate Sales för GO Sport Travel. Det känns som en spännande övergång att gå från aktiv fotbollsspelare, till marknadssidan i AIK Fotboll och nu vidare till sportresebranschen och GO Sport Travel. Jag tror att mina erfarenheter dels som aktiv och från marknads-sidan kan ge en positiv och intressant utveckling i min nya roll, säger Krister Nordin.

Dela med dig av denna artikel på: