Du är här

2016-01-02 - Mode & skönhet

Fynda rätt kläder på rean

När butikerna lockar med sina röda lappar och eventuella julklappspengar bränner i fickan gäller det att hålla tungan rätt i mun. Med rätt taktik och inställning kan du göra riktiga fynd.

Reorna har satt igång på allvar och nu är det läge att fynda inför våren och bygga upp en hållbar garderob. Fundera över vad du verkligen behöver så minskar du risken att stå med ännu ett sladdrigt reafynd du inte behöver när du kommer hem.

  • – Passa på att köpa de där plaggen du sneglat på länge, men inte haft råd med till fullt pris.
  • – Klassiker i bra kvalitet är utmärkta reafynd, men om du redan har en beige trenchcoat behöver du kanske inte en till.
  • – Ha koll på vad som finns i butikerna och prova plaggen några dagar tidigare så att du slipper de långa köerna när rean sätter igång.
  • – Var lika kräsen som vanligt. Sitter plagget dåligt eller har för korta ben är det inget bra köp, oavsett hur billigt det är.
  • – Frångå inte din magkänsla och stil bara för att det är billigt. Skulle du inte satt på dig en klänning med stora rosdekorationer då den kostade femtusen kronor kommer du troligtvis inte att sätta den på dig bara för att den kostar femhundra.
Dela med dig av denna artikel på: