Du är här

2010-02-27 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

"Ett himla ös så jag nästan tappade andan"

Modo körde över svenska mästarna Färjestad med hela 10-3. Inte undra på att Hockeypanelen öser beröm över laget:

Tomas Grundström, ungdomsansvarig:
– En fantastisk kväll. Det märktes att killarna tränat bra och tagit vara på uppehållet på ett bra sätt. Det var offervilja och en rakhet i spelet, vilket var väldigt roligt att se och riktigt kul är det att Macke Näslunds målskytte kommit igång på allvar.

– Modo spelade disciplinerat och malde ner Färjestad. Alla formationer matade på och fortsätter killarna så här kan det bli en rolig vecka. Men nu handlar det om att vara ödmjuka inför uppgiften och hålla disciplinen i alla tre zoner.

 

Britta Häger, supporter:
– Vilken kväll och match det blev! Det var full rulle och ett himla ös så jag nästan tappade andan. Kanske den bästa klackupplevelsen jag varit med om så här långt. Det var karnevalsstämning på ståplats, ja förresten i hela arenan.

– Killarna svarade för en kanoninsats och nu ska vi till slutspel. På måndag drar jag med många andra supportrar till Timrå och jag är så tacksam att jag får uppleva det här. Att jag få ha en massa kompisar i 15-årsåldern är helt underbart.

 

Robbin Öberg, Lumberjacks:
– Det kanske inte blev så spännande, men det var jävligt kul att se. Ett underbart styrkebesked och precis vad vi behövde. Nu vann i och för sig både Luleå och Frölunda, men det här var ändå väldig positivt.

– Mattias Timander gjorde sin bästa insats för säsongen. Han var grym och det var intressant att se Morten Madsens fina samarbete med Mats Zuccarello Aasen. Dessutom var domaren bra. Konsekvent rakt igenom. Det här var den ideala lördagskvällen.

Dela med dig av denna artikel på: