Du är här

2010-03-01 - Modo Hockey

Britta: "Domarna var helt hopplösa!"

Efter spelavbrott, slagsmål och matchstraff är det dags för Hockeypanelen att summera en av säsongens stökigaste matcher.

Robbin Öberg, Lumberjacks:

 – Det var ju åtminstone ganska spännande, om man säger så – men man kan väl diskutera vissa domslut. Vi fick se en väldigt partisk domarinsats. Bland spelarna var det ingen som stack ut och inte heller någon som var direkt dålig. Bonsaksen klev in och täckte upp bra för Hållberg. Och vi som var på plats hade väldigt kul både på bussen och på läktaren trots förlusten. Än är det inte kört.

 

Britta Häger, supporter:

– Jag var på plats nere i Timrå och det var en väldigt stökig match med upprörda känslor. På läktaren var det fullt ös hela matchen, men på planen var det struligt. Till och med jag kunde se det. Domarna var helt hopplösa och det var avbrott på avbrott, så pojkarna fick ju aldrig någon chans att spela. Jag tycker att Peter Forsberg och Zuccarello blev illa behandlade. Men vi kämpar ju på ändå, och vi som åkte hit hade i alla fall trevligt tillsammans.

 

Tomas Grundström, ungdomansvarig:

– Det känns bedrövligt just nu. Det var en jämn kamp, och det är målvaktsbiten som jag tycker skiljer lagen åt i den här matchen. De har en målvakt som kliver fram och gör de avgörande räddningarna åt dem, så att de kan behålla sin ledning trots att Modo hade ett gäng riktigt bra chanser.

– Samtidigt brukar matcherna mot Timrå alltid sluta med ganska ostrukturerat spel och det säger egentligen inte så mycket. Laget har tidigare spelat bra mot både Linköping och HV som de möter nu under veckan. Att spelarna visade känslor är ju ett tecken på att de verkligen vill något.

Dela med dig av denna artikel på: