Du är här

2010-01-22 - Innebandy
Anton Byström i tröja nummer 7 är en av de viktiga kuggarna i ÖIB juniorallsvenska bygge som i morgon, lördag, möter Storvreta i kvartsfinal. Foto: Håkan Nordström

Allsvenskan nästa uppdrag för Örnsköldsviks IB

Det är dags för slutspel i innebandyns juniorallsvenska. För ÖIB:s juniorer handlar det om kvartsfinal mot Storvreta i morgon klockan 15.00 på Skyttis.<br />– Vi har en jättechans att gå vidare säger tränaren Peter Selin.

En bra insats och fortsättningen på innebandyvåren kan bli extra rolig för Örnsköldsvik IB. Klarar laget av att besegra Storvreta från Uppsala väntar kvartsfinal och överlever man även det hindret är Innebandyfesten, i Landskrona i mars, ett faktum.
– Med tanke på hur laget ser ut har vi stora chanser. Vi har en bra blandning av klubbens unga spelare från a-laget, division III-laget och juniorlaget. En match innebär naturligtvis att det blir lite chansartat då vi inte har råd att göra några misstag. Men jag tycker att vi förberett oss bra på den här uppgiften så det finns ingen anledning att inte vara optimistisk, säger Peter Selin.

Dela med dig av denna artikel på: