Du är här

2010-01-19 - Kyrka hjärta Stad
Fredrik Holmgren från utvecklingsavdelningen på kommunen är projektledare för Världsklass 2015 och var inbjuden att tala igår på bönemötet i Svedjeholmskyrkan. Väldigt uppskattat!

Bön för Världsklass 2015!

Många samlades i går kväll i Svedjeholmskyrkan för att tillsammans be för Örnsköldsviks framtid. Fredrik Holmgren, projektledare för Världsklass 2015 på utvecklingsavdelningen på kommunen, talade om tre utmaningar inför Världsklass 2015. Biodrivmedel, BAE Systems och Botniabanan.

Det var en härlig stämning i Svedjeholmskyrkan när folket samlades och fick be för företagen och ledarna i stan.  Kyrkorna bjuder in personer från kommunen för att på ett konkret sätt kunna be för det vår stad står i och inför. Fredrik Holmgren är van att åka runt och tala om Världsklass 2015 men det var första gången han blivit inbjuden till ett bönemöte i en kyrka för att tala :)  


Det var riktigt intressant och härligt att få blandningen av kyrka och stad! Att inleda med bön, psalmer och lovsång för att sedan lyssna till Fredrik och i samma möte få be väldigt konkret för de utmaningar, tankar och planer som han berättat om. 

Det här måste vi göra om! =) 
Dela med dig av denna artikel på: