Du är här

2010-02-02 - Evenemang
Barrabazz är ett av dansbanden som spelar till förmån för de jordbävningsdrabbade i Haiti.

Motionsdansgala för Haiti

Ta en svängom på dansgolvet och gör samtidigt en insats för de jordbävningsdrabbade i Haiti, som är i stort behov av hjälp.

På tisdag den 9 februari har alla motionsdansvänner möjlighet att göra en insats för de hjälpbehövande på Haiti, samtidigt som man kan dansa nonstop till sex av Örnsköldsviks motionsdansorkestrar.
Bakom det här initiativet står Lasse Jonsson i Barrabazz.

– När jag såg de första bilderna från förödelsen på Haiti kände jag att jag ville göra något, säger Lasse. Jag tog kontakt med några av mina kollegor och de var inte svåra att övertala. Sedan ringde jag Christer Joald på Folkets Park som genast ställde dansrotundan till vårt förfogande.

– Det känns bra att vi får vara med och göra en insats, säger Parkens chef Christer Joald. Hjälpbehovet efter jordbävningen i Haiti är enormt.

– Alla orkestrar spelar gratis och Parken får vi låna utan kostnad. Det känns fantastiskt och vi kommer att skänka hela entréavgiften oavkortat till Rädda Barnens insamling för Haiti, fortsätter Lasse Jonsson.

 

Dansen på tisdag 9 februari pågår mellan 18:00 och 23:00. Fika finns att köpa på plats.

– Hoppas att riktigt många tar chansen att komma och dansa och samtidigt bidra till det här viktiga ändamålet, säger Christer Joald.

Orkestrarna som står på Parkens scen på tisdag kväll är Barrabazz, Ola och Jag, Du och Vi, Sven-Rogers med Berggren, Bälg-Olles och Norrländers.

Dela med dig av denna artikel på: