Innebandy

ÖIB förlorade knappt mot Pixbo

För ÖIB-damerna blev det uddamålsförlust med 6-5 i den viktiga streckmatchen mot göteborslaget Pixbo.

Förlusten innebär att Örnsköldsvik Innebandy ligger åtta, strax ovanför slutspelstrecket med Pixbo på nionde plats. Efter lördagens match i Wallenstamhallen i Mölnlycke skiljer det fyra poäng mellan lagen. Viktigt att notera är att Örnsköldsvik har en match mindre spelad.
Hemmalaget tog ett stadigt grepp och var i ledningen med hela 5-2 efter den första perioden. Men efterhand fick Martin Olofssons och Johan Hydlings tjejer bättre ordning på grejerna och kröp närmare i målprotokollet.
När det återstod en minut av matchen skickade rutinerade Stina Näktergal in 5–6. Men närmare än så kom inte gästerna.
I dag väntar en ny match. Närmare bestämt i Mariestad då Lockerud står för motståndet.