Modo Hockey

"Nu har vi allt i egna händer"

Efter vändningen borta mot serieledarna tror hockeypanelen stenhårt på slutspel.


Tomas Grundström:

– En riktigt skön seger. Nu känns det som att vi har ett bra läge att och att vi är bra med i slutspelsjakten. Resultaten gick vår väg i kväll och det var värt mycket att vi fick den där extrapoängen. Nu har vi allt i egna händer inför de matcher som återstår. Skellefteå hemma har aldrig varit omöjligt och sedan återstår två matcher mot lag som är ute ur leken. Klarar vi inte det ska vi inte vara med i ett slutspel.

Britta Häger:
Äntligen är vi på slutspelsplats! Och jag är inte alls förvånad. Ett sådant bra lag med så fina killar kommer att gå långt, det har jag varit övertygad om hela tiden.
– Nu har de på kort tid slagit tre topplag, och två av dem med riktigt stora siffror. Det är något som måste injaga respekt i alla motståndare.

Robbin Öberg:
– Äntligen. Det kändes faktiskt inte så där jättefarligt; vi hade ganska bra kontroll och även om vi inte dominerade så fick vi HV dit vi ville. Enda orosmomentet var Tedenby som fick göra två mål och var nära att göra ett tredje. Där fattar jag inte varför man inte sätter en stor kille som Timander på honom och hindrar honom från att spela sitt spel.
– Synd att det inte blev tre poäng, men det ser ändå riktigt bra ut. Nu har varken Södertälje eller Rögle något att spela för lagom till att vi ska möta dem. Och hade vi haft det här spelet mot Färjestad och Linköping skulle vi ha vunnit mot dem med ännu större siffror.

Publicerat