Modo Hockey

Näslund sjuk - Susse spelar

Modo levererar goda och dåliga nyheter inför kvällens match mot Skellefteå. Det goda är att Niklas Sundström tillfrisknat från magsjukan – och de dåliga är att Markus Näslund har tagit över den.

Det är mycket snack kring skador och sjukdomar i Elitserien just nu.
– Blir lätt så när vi är inne i slutspurten av grundserien. Det är fokus på allting. Tidigare under säsongen när vi tvingades avvara fem-sex spelare i vissa matcher så blev det inte samma snack, säger Modos assisterande coach Thomas Steen.

När Modo i kväll, i den 53:e omgången av grundserien, tar emot Skellefteå i Fjällräven Center tvingas man klara sig utan Markus Näslund.
Han har drabbats av samma smitta som höll Niklas Sundström borta från spel i lördags.
– Självklart är det tråkigt att inte Markus kan vara med. Därmed har vi förutom Markus även Per Hållberg och Per-Åge Skröder indisponibla. Glädjande är att "Susse" kommer åter, säger Steen och fortsätter:
– Vi har förberett så minutiöst som vi har kunnat inför mötet med formstarka Skellefteå. Nu får vi se hur långt det räcker.

Modo ligger på rätt sida om slutspelsstrecket när tre omgångar återstår.
– Självklart är målet att bli kvar där. Det som är skönt är att det nu äntligen är upp till oss själva hur det ska sluta, avslutar Steen.

Publicerat