Du är här

2010-03-12 - Modo Hockey
  • Foto: Håkan Nordström
  • Foto: Håkan Nordström

Bland det värsta jag varit med om

Tabellen ljuger aldrig och vi har misslyckats. Det här är bland det värsta jag varit med om under min tid som ishockeyspelare och jag är så grymt besviken att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Eftersom Tidningen 7 går till tryck på onsdagar bestämde vi att vi skulle köra mina tankar inför hemmamatchen i morgon här på Webben 7 istället. Då skulle vi först åka ner till Södertälje, fixa tre poäng och sedan köra över Rögle hemma i Fjällräven Center.

Att vi skulle misslyckas fanns inte på kartan.

Ursäkta mig; det gick käpprätt och helvete och just nu är jag inte på humör att analysera. Jag är alldeles för besviken för det och nu skulle jag helst vilja krypa ner i ett hål, lägga över ett stort lock och kravla upp igen när det känns lite bättre.

Vad händer nu? Ja, det har funnits roligare dagar att gå till jobbet, om man säger så... vi kommer att få en massa kritik från alla möjliga håll och det är bara att bita ihop och ta det.

För vi kan inte skylla ifrån oss. Det här har vi ställt till själva och vi har haft 55 elitseriematcher på oss för att se till att vara med när det roliga börjar. Nu får vi i stället stå i skamvrån.

Det är rätt åt oss.

Och det finns inga ursäkter.

Mattias Timander

Dela med dig av denna artikel på: