Du är här

2010-03-19 - Evenemang
Rolandz, med Robert Gustafson, spelar på Parken 10 april. Foto Pressbild

Kultbandet Rolandz till Parken

Roland Järverup, alias Robert Gustafsson, kommer med sitt dansband till Parken lördag 10 april.

När Folkets Hus i Hudiksvall förra veckan lade ner sin verksamhet med omedelbar verkan fick Parken i Örnsköldsvik förfrågan att ta över ett antal bokningar – och parkenchefen Christer Joald nappade.
– Ett av kontrakten vi omedelbart sa ja till att ta över var med orkestern Rolandz.

Kultförklarade Rolandz, med komikern Robert Gustafsson i spetsen, kommer lördag 10 april då även dansbandet Bhonus och programvärden Thomas Deutgen medverkar.

Det händer en hel del annat också på Parken. Redan nästa fredag, 26 mars, är det dags för Dansbandskalasets stora turné att stanna till i Örnsköldsvik. På scen står ettan och tvåan i Dansbandskampen – The Playtones och Titanix.

Lördag kväll 27 mars släcks parken ned klockan 20.30 som ett led i kampanjen Earth Hour och när lyset tänds igen öppnar man dörrarna för kvällens Spring Brejk Party, en del av den stora Spring Brejkfestivalen som pågår lördag och söndag i Åsbacken.

– Det är kul att kunna erbjuda bra alternativ för alla nöjeslystna, säger Christer Joald, som också har en del annat att erbjuda framöver.

18 juni kommer "Rock´n´roll Summer", en fest där The Refreshments, The Boppers, Eva Eastwood, Linda Gail Lewis och Billy Bremner slagit sina påsar ihop. De kommer att bjuda publiken på ett häftigt försommargung.

15 juli stannar lasse Holms schlagercirkus Diggiloo till och 7 augusti är det dags för Europe. Ytterligare program är också på gång inför sommaren.

– Vi höjer utbudsnivån med några hundra procent jämfört med det enda sommararrangemang vi hade förra sommaren, avslutar Christer.

Dela med dig av denna artikel på: